Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Димитър Николов е уверен, че ще бъде кмет на Бургас още четири години
Автор: Екип Burgas24.bg 09:31 / 03.09.2019Коментари (0)2545
© NOVA
Кметът на Бургас Димитър Николов тръгва към четвърти мандат. На въпрос как ще се казва новият кмет на Бургас, той отговори: "Кметът на Бургас ще се казва Димитър Николов".

"ГЕРБ ще спечели София. Аз и всички колеги от ръководството на партията вярваме в качествата на г-жа Фандъкова". Това заяви Димитър Николов - кмет на Бургас и зам.-председател на партията по Нова телевизия.

Официално в понеделник Йорданка Фандъкова обяви, че ще се кандидатира за четвърти път за кметския стол. Неин съперник ще бъде омбудсманът Мая Манолова, която също обяви, че ще се бори за поста.

Запитан кого ще предпочетат софиянци при евентуален балотаж на местните избори, Николов отговори: "Предполагам, че избирателите ще изберат г-жа Фандъкова. Мисля, че може и да не се стигне до балотаж. Постигнатото до този момент в София и големите промени, на които сме свидетели, дават основание Фандъкова със самочувствие и с една добре балансирана кампания да спечели доверието от първи тур".

"Местният вот е изключително мажоритарен, защото предизвикателствата в отделните общини са много различни. Хората основно залагат и разчитат на доказани хора, хора с биография, хора, които им вдъхват спокойствие, че ще ги поведат в правилната посока", допълни Николов.

"В случая местните щабове са важни. Нямам как с централен щаб да се дават конкретни наставления. През последната седмица имаше множество срещи във всички структури на страната. Навсякъде се усещаше изключителен позитивизъм", разкри кметът на Бургас.

"В големите градове е нормално при толкова много значими ремонти и проекти да се получават слабости в детайлите на изпълнението на тези ремонти. Със сигурност, не само в София, но и във всички големи градове, може би следващото управление ще наблегне именно на контрола", каза още той.

Според него Йорданка Фандъкова има качествата да изисква именно такъв контрол. "Аз съм убеден, че тя ще го направи. Нека й дадем шанс да презентира своята предизборна програма. Тя вече има опита и прозорливостта да привлича около себе си можещи хора. До колкото знам, тя ще залага на нов екип и съм убеден, че това ще бъдат млади и доказали се специалисти", посочи Николов.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: