Димитър Николов за кандидатите на ГЕРБ за ОбС: Те са шедьоври, държа да са честни към гражданите

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:36 / 03.10.2019
1663
Като балансирана и повече от 60% обновена, съставена от представители на всички сфери, определи лисата на ГЕРБ за общински съветници на предстоящия местен вот Димитър Николов. "Тези хора са истински шедьоври, защото всеки един от тях има професионално извървян път в своята материя и в средата, в която работи. С техния опит и експертиза и с опита на тези, които са работили вече в Общинския съвет, мисля че бъдещето на Бургас и просперитетът са сигурни", добави той.  

Честност към гражданите на Бургас – това е основното изискване на Николов към кандидатите на ГЕРБ за Общинския съвет. "Нека да използват много краткото време по време на предизборната кампания, за да достигнат до повече хора и да се запознаят с техните проблеми, с възможностите и с предложенията им. Аз лично отделям много време, за да чуя всичко това, което ми се предлага, включително и другите кандидати за кметове и общински съветници. Не приемам тази кампания като съревнование тук в Бургас, то трябва да е с другите градове. Съревнованието трябва да бъде за това Бургас да успява повече от другите градове, защото ние сме четвъртия по големина град в страната и трябва да ускоряваме. Всеки лев за Бургас трябва да бъде осигурен за Бургас. Всяка възможност, всеки проект и всяка една тема, която ще донесе успех за бургазлии във всеки един аспект, трябва да бъдат осигурени", добави още Николов при откриване на предизборната шатра на партията, която по традиция се намира до Часовника.

Водачът на листата проф. Севдалина Турманова окачестви кандидатите за местния парламент от ГЕРБ като мотивиран и добре структуриран екип от експерти от различни области. "Ще дадем цялата си енергия, за да мотивираме гражданите да бъдат активни. Ще проведем много срещи с тях,  ще чуем тяхното мнение. Всяко мнение и всяко предложение е ценно за нас. Успехът на Бургас минава през този екип", отбеляза проф. Турманова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).