Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Добрата новина: Община Бургас заделя 5 млн. лева за цялостно видеонаблюдение в помощ на МВР
Инвестиция от 5 млн. лева ще направи община Бургас в следващите 4 години за цялостно видеонаблюдение. Това съобщи току-що зам.-кметът Красимир Стойчев на церемонията по отбелязване на професионалния празник на полицейските служители, предава репортер на Burgas24.bg. На събитието присъстват още директорът на ОД на МВР ст. комисар Калоян Калоянов, главният секретар на Областна администрация Валентин Люцканов, ръководителят на Апелативна прокуратура Любомир Петров и др.

"В борбата срещу престъпността вие не сте сами. Община Бургас се стреми да осигури всичко необходимо, за да ви подпомогне. Една добра новина мога да кажа – ние ще заделим в близките 4 години 5 млн. лева – инвестиция за цялостно видео наблюдение на територията на цялата община. Тя ще е в помощ както на служителите на МВР, така и на органите от община Бургас. На вас и вашите семейства желая здраве и успехи“, каза Красимир Стойчев в официалното си слово.

"На 8-и ноември, в деня на свети Архангел Михаил, пазителят на реда и законността, ние отбелязваме своя професионален празник. Искам да ви поздравя за неуморния труд, за енергията и усилията, които полагате ежедневно за активно противодействие на престъпността и осигуряване на добър обществен ред. Пожелавам ви най-вече здраве, сила и вярва в каузата на трудната ни и много отговорна професия. С гордост носете призванието български полицай, защото от всеки един от вас зависят честта на професията и сигурността на всеки един гражданин. Искрен поздрав отправям към вашите близки за моралната подкрепа и разбирането, което ви оказват, защото те най-добре знаят, че за всеки един полицай няма определени рамки, включително и на работното време. Нека свети Архангел Михаил закриля вас и вашите семейства", заяви ст. комисар Калоян Калоянов.

За висок професионализъм и по случай празника на полицията бяха наградени трима служители на ОД на МВР – Бургас. Комисар Емил Павлов, началник на отдел "Криминална полиция" към ОД на МВР Бургас получи почетен знак на МВР първа степен. Комисар Неделчо Рачев – Началник отдел "Охранителна полиция" към ОДМВР Бургас бе отличен с почетен знак на МВР трета степен. Предметна награда пистолет "Макаров"  бе връчена на старши инспектор Христо Грудов началник група "Противодействие на отвличания, изнудвания,  палежи, взривявания и разпространение на наркотици" към отдел Криминална полиция на ОД на МВР Бургас.

Отбелязването на празника продължава с демонстрационни действия на служителите от "Специализираните полицейски сили“, които ще се проведат от 14.00 ч. в двора на училище "П.К.Яворов" в к-с "Лазур".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.11.2018 г.
0
 
 
Алооооо?!!? Биг Брадар в целия град ?! Цялата община даже. Палячовци, хората питахте ли ? Не всеки иска да го снимат по хиляди пъти на ден.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: