Докъде ни докараха управляващите! Вижте как ще прекарат зимата в Бургас тези българки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
12:23 / 26.10.2016
7393
Докъде ни докараха управляващите със своята алчност и некадърност! Докато Държавата се чуди как да налива още пари за стипендии на роми, "интеграция" на бежанци и всякакви други индивиди, които не желаят да се интегрират, нашите майки и бащи зъзнат по пейките, увити в найлони.

Тези силни думи ни написа читател на Burgas24.bg, потресен от бруталната действителност в България. Той ни изпрати и две снимки, направени в рамките само на 20 минути. Първата - от Морската градина в Бургас, втората - от парка в ж.к. "Изгрев". Фотосите казват повече от всички думи. Изстрадали българки, докарани до просешка тояга, нямащи дори покрив над главите си. Те се опитват да се стоплят не с метилов алкохол и опиати, като мургавите обитатели на градинката зад Старата поща, например... а найлон и стари одеяла.

"По този начин преминават дните и нощите им. Смъртта им няма да тежи на никого, а може и никой да не знае, че са живи. Вижте управляващи докъде ни докарахте с вашата некадърност, алчност, дупедавство и тъпотия. Всячески се опитвате да ни затриете, но няма да успеете. Вие и вашите поколения ще страдате бавно и мъчително. Народе, виж какво си допуснал с твоята апатия. Днес са тези жени на снимките, утре ще е някой от теб, народе. Безразличието води до самоизтребление. Именно това е целта на чужди и родни субекти. Умишленото размиване на българите с цигани, турци, мигранти и всякакви други подобни същества, ще доведе до изчезването на българския народ", гласи още тъжният текст, изпратен до редакционната ни поща.

"Този процес може да се спре, все още. Нужно е българите да покажем, че сме единни и да смажем всеки, който е против интересите на България. Ще започнем с едни 240 утайки. За просперитета на Родината ни ще бъдат избрани млади, кадърни, патриотични, неопетнени българи, за разлика от сегашните управляващи боклуци. Новоизбраните ще работят за интересите на нацията, защото ще знаят какво ще последва. Чак след тези промени ще настъпи така нужната и желана сигурност.

Събуди се, народе, събуди се и вземи нещата в свои ръце. Управляващите отрепки трябва да бъдат съдени и екзекутирани от Народния съд. Всичко трябва да е в името на Родината, народа, поколението ни. Жертвите, които ще дадем ще са заслужени, защото благодарение на тях ще оцелеем", завършва бургаският родолюбец.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Бургас:
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).