"Долно Езерово" излиза на протест! Недоволни от разписанието на "Бургасбус" затварят кръговото на КАТ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:09 / 19.09.2018
3335
Жителите на "Долно Езерово" излизат на нов протест срещу разписанието на автобуса, който свързва централна градска част с квартала, съобщават от СНЦ "Сдружение Долно Езерово“. Той ще се състои на 21 септември от 17:30 часа и ще представлява символично пресичане по пешеходните пътеки на кръговото движение до сградата на КАТ.

Недоволството на хората е породено от наложеното ново разписание от 28 август. Големите интервали между курсовете на рейсовете и обединяването на маршрута на автобуса с този на квартал "Лозово“ увеличава евремето за пътуване и създава неудобства що се отнася до прекачване на други линии от градската мрежа. Исканията на живущите в района е да се осигури линия, самостоятелно обслужваща "Долно Езерово", както и времетраенето между курсовете в пиковете часове да не е на повече от 20 минути.

Напомняме, че това не е първият протест на жителите на "Долно Езерово". На 14 септември около 450 граждани блокираха пешеходна пътека на централната улица на квартала "Захари Зограф“, за да бъдат чути исканията им.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Да хванеш 120 кг шаран в Бургас и да ти излезе солено
Уникални кадри от нашето море
Жечо Станков оглави листата на ГЕРБ-СДС за Бургас
Опасно време!
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).