Двете жени от мелето в Карнобатско са с опасност за живота

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
08:44 / 04.08.2020
5308
Полицията изнесе подробности за вчерашната катастрофа със загинал за която Burgas24.bg вече съобщи. Около 13.35 часа на пътя Екзарх Антимово – Драганци, община Карнобат, водачът на л.а. "Алфа Ромео 146" с плевенска регистрация – 50-годишен плевенчанин, движещ се в посока Екзарх Антимово, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещия се там в посока Драганци т.а. ДАФ 95, с бургаска регистрация - влекач с прикачено полуремарке, управляван от 60-годишен айтозлия.

От катастрофата на място загинал водачът на лекия автомобил, а неговите две спътнички – 53-години от Плевен и 50-години от Кюстендил, са откарани и настанени за лечение в отделение "Реанимация" при УМБАЛ Бургас, с опасност за живота.  Плевенчанкатата е с политравматизъм, счупени два крака,счупени ребра и черепно-мозъчна травма. Кюстендилката е с политравматизъм и счупени ребра.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).