Джигит без книжка се пробва да избяга от полицията... стъжни му се

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:01 / 14.09.2018
2889
Джигит без книжка се пробва да избяга от полицията в бургаския ж.к. "Славейков".

На 13.09.т.г. около 11.00 ч. в района до бл. 49 в ж.к. "Славейков", служители от Второ Районно управление - Бургас забелязали лек автомобил "Ауди А 8" с бургаска регистрация, който три дни по-рано не е спрял на подаден сигнал със СТОП-палка.

С цел спиране и проверка на водача и автомобила служителите подали звуков и светлинен сигнал, но водачът на "Ауди"-то не спрял, а усилил скоростта си в опит да избегне полицейската проверка. В ограничаване движението на автомобила се включили полицейските екипи от Пето Районно управление – Бургас и сектор "Пътна полиция" при ОДМВР – Бургас, като "Ауди"-то е изтласкано от активната градска зона и спряно в кв. "Черно море".

Установен е водачът му – 30 годишният Д.В., който не представил шофьорска книжка. Дрегерът за употреба на алкохол е показал отрицателен резултат, но Д.В. отказал да бъде тестван за употреба на наркотични вещества, както и да даде кръвна проба за химичен анализ. Констатирано е, че 30-годишният бургазлия шофирал, след като е лишен от правоуправление по административен ред. По случая в Пето Районно управление - Бургас е образувано бързо досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).