Джигитът от Бургас с безумно обяснение пред съда - не познавал улиците на града

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
16:08 / 11.05.2020
13538
Днес пред медиите застана прокурор Димо Маджаров, който коментира казуса със дрифтаджията Николай Дачев, който си спретна дива гонка с полицията по улиците в Бургас преди няколко дни, предаде Burgas24.bg.

Оправданието за безумната постъпка на Николай пред съда било, че не познавал добре улиците в града, затова подкарал мощното си возило по пешеходните улици на града.

Стана ясно още, че на шофьора са повдигнати три обвинения, а към момента взетата срещу него мярка е "задържане под стража". Той е привлечен като обвиняем за това, че на 8 май в при управление на БМВ е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост – управлявал автомобила по пешеходни улици в централната градска част, в присъствието на пешеходен поток от хора. Другото му обвинение е за това, че на същата дата и място, пред служители на Сектор "Пътна полиция" при ОД на МВР- Бургас, си служил с регистрационни табели, издадени за друго моторно превозно средство, собственост на И. В.  Третото деяние, за което е обвиняем Николай, е че повредил чужда движима вещ – декинг, поставен около фонтана на площад "Тройката", собственост на Община Бургас.

Той е многократно осъждан.

Вижте повече във видеото!

Припомняме, че около 23.30 часа на 09.05 на бул. "Христо Ботев“ полицейски служители подават сигнал със "СТОП“ палка за извършване на проверка на л.а. "БМВ“, движещо се с включени дълги светлини. Водачът на автомобила не се съобразил с полицейските разпореждания и увеличавайки скоростта си се отправил в посока ж.п. гара – Бургас. Последван е от полицейския автомобил, като за съдействие към мястото на инцидента се насочили и други полицейски екипи.

БМВ-то продължило да се движи с висока скорост по бул. "Булаир“, като в района на пешеходната зона с бул. "Алеко Богориди“, рязко завил вляво и се отправил в посока Община – Бургас. Там с десен завой продължил по ул. "Александровска“ и в края на площад "Тройката“ самокатастрофирал.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)

Още по темата (2):
09.05.2020 Разпространиха кадри от бясната гонка в центъра на Бургас! Можеше да се стигне до огромна трагедия!
09.05.2020 Луд екшън в Бургас! БМВ се заби в парапет след зрелищно преследване
Още новини от Новини от Бургас:
Облачно време по морето днес
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).