Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
ЕВН недоумява: Инвестирали сме 1,2 млрд. лв., защо е това отношение?
Автор: Екип Burgas24.bg 17:24 / 13.04.2010Коментари (39)2189
© Burgas24.bg
"EVN Bulgaria следи дебата в българското общество и медии през последната седмица относно нашата дейност и недоумява това ли е отношението към компания, която е инвестирала в България над 1,2 милиарда лева заедно с разходите за приватизация от началото на своето присъствие в страната, спазвайки всички закони, норми и регулаторни правила, установени в България", това се казва в съобщение от електроразпределителното дружество, отговарящо за доставките на ток на милиони българи, живеещи в цяла Югоизточна България.

Във връзка с днешните проверки на ДАНС в офисите на ЕВН в Бургас, Стара Загора, Кърджали, Ямбол и др., за които Burgas24.bg вече ви информира, от дружеството съобщават, че по-добре би било служителите на националната сигурност да им поискат нужните документи по надлежния ред и те биха им били предоставени, а не да се правят такива проверки. Все пак от ЕВН уточняват, че не са правени обиски, претърсвания или затваряне на офиси, които да попречат на работата на Клиентските енерго центрове.

"Годишната печалба всяка година досега е реинвестирана изцяло - в подобрения на мрежата и съоръженията, в усъвършенстване на клиентското обслужване. Благодарение на подобрения в организацията и направените инвестиции, направени след приватизацията, технологичните загуби в дружеството са намалени от 17% на около 12%. Като български фирми, дружествата от групата ЕVN, са внесли в държавния бюджет на България над 193 млн. лева данъци и такси", твърдят от ЕВН. От дружеството съобщават още, че непрекъснато се влагат средства в инвестиции и ремонти по мрежата на цялата територия на Югоизточна България. ЕВН твърдят още, че инвестициите им надвишават определения от ДКЕВР минимум, като целта е подобряване на обслужването на клиентите и достигането до европейски стандарти.

В коментарите под статията можете да напишете вашето мнение за това дали инвестициите, които ЕВН прави, са достатъчни, за да могат клиентите в Югоизточна България да се радват на качествено електроснабдяване по европейските стандарти.



Още по темата: общо новини по темата: 2
13.04.2010 »
13.04.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 14.04.2010 г.
0
 
 
Божееееее, какви са тези милиарди тва не е истина!!!!! И да има инвестирани такива пари то те не са инвестирани от евн а от техните абонати!!! Нормална логика е следната: инвестираш, после от пчелабата/разбирай продажба на ток/ си избиваш парите. А тук на нас ни натрисат някакви такси допълнителни което означава само едно: ИНВЕСТИЦИТЕ ГИ ПРАВЯТ ПОТЕРБИТЕЛИТЕ А НЕ ТАЗИ ЛЪЖЛИВА КОМПАНИЯ!
+1
 
 
1.2 милиарда инвестиции ли? Странно, в центъра все още тока спира поне по веднъж на седмица...
+2
 
 
Държавниците ни искаха сериозни чуждестранни инвеститори и ги докараха. Вижте ги как се държат. ЧЕЗ ЕВН БИЛА МЕТРО ОМВ - накъдето и да погледнеш нищо хубаво не виждаш. Защо ли? Защото след всяка една от горните абревиатури следва -БЪЛГАРИЯ. Нека всеки се замисли. Има вече много българи в чужбина. Всеки може да каже тези същите дали се държат така в собствените си страни. Ама кучето играе според тоягата. Тук са намерили село без кучета или кучета които хранят с мноооого месо за да не лаят. Тези от ЕВН какво са инвестирали. Аз виждам едни грозни табла и като цвят и като вид, поставени както им хрумне на аргатите подизпълнители (на стените, на земята, на колове) Грозна картина. Никаква естетика. И защо - за да напъхат вътре електромерите-мошенници). Жалко, много жалко, че отговорните фактори са ги оставили да си развяват байряка.
+1
 
 
Вън от българия измамници.Аз платих 180 лв без да съм пуснал климатика. Бездушни хора.
+2
 
 
Недоумявали,и аз недоумявам как без радиатори,топломери без да използвам топла вода,без да има блока парно имам 1500лв. за парно!!!!На тия мошенници само такова отношение им се пада браво на бат Бойко и компания.
+4
 
 
тиа па недоумявали *бах ги в травестите. ама той оня мадридския дъртак е за бой той ни ги натресе тиа паразити им е** п***та майна
+2
 
 
EVN, CHEZ , E-ON, а що не се е***е в г*за, а ??? Или по-добре да обясните защо при миналото правителство съгласувателния режим за издаване на решения за поставяне на възобновяеми енергийни източници, като например сл. колектори, бе невъзможно сложен и направо отказващ всички потенциални желаещи(през 2 министерства трябваше да се минава)...поради простата причина ,че по закон електроразпределителните дружества са длъжни да изкупуват такава ел.енергия....Чии интереси се защитаваха тогава и кой лобираше за това - ние потребителите , или вие - австрийските г**ове, зад които седят руски евреи (за ЕВН говоря)...В Енергетиката са ай-сладките и лесни пари, наред с телекомуникациите ..Така че аре много моля, без гьонсуратлъци и алабалистики,че сте дошли тук за да инвестирате ....Кой лъжете !??! бившия ви синдик и настоящ министър Трайчо Трайков , може би ?!?!
+2
 
 
пе**ли долни. От Първомай съм. Ей сега мерих волтажа на тока им- 188 волта подават. А им плащаме за 220. Пълни мошенници.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 13.04.2010 г.
+2
 
 
МОЩНО ВСИЧКИ ДА СИ КУПУВАМЕ СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ И ДА ГИ Е*ЕМ В г*за ! НЕ ИМ ЩЕМ ТОКА !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: