Един от най-добрите нефролози у нас ще преглежда безплатно диализно и преддиализно болни в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:12 / 05.03.2021
1836
Топ нефрологът д-р Николай Тодоров ще преглежда безплатно в Бургас на 12 март, съобщават от диализен център "НефроЛайф“. Скринингът е част от кампанията на здравното заведение по повод Световния ден за борба с бъбречните заболявания, който ежегодно се отбелязва през втория четвъртък на месец март.

Консултациите със специалиста са насочени към пациенти в преддиализен и диализен стадий, за които е необходима високоспециализирана и надеждна оценка на здравословното състояние.

Желаещите да запишат своята консултация могат да го направят на тел. 056/ 555 588 ина 0879/ 084 777, както и на място в “НефроЛайф" на ул. "Транспортна“ (зад мол Плаза).

За Световния ден, който тази година се пада на 11 март, екип на диализния център е подготвил и допълнителна инициатива в подкрепа на хронично болните пациенти. От 10 до 14 часа, в района до Часовника в морския град, всеки желаещ ще може да получи информационни материали, както и зелена лентичка, която да носи в подкрепа на хората с бъбречни заболявания през целия месец. Кампанията се осъществява в партньорство с Община Бургас.

"За нас е важно да повишим информираността на бургазлии към този вид здравословни проблеми, както и да предоставим възможност за консултации с водещи специалисти в областта на нефрологията. Хората трябва да знаят, че навременната профилактика е изключително важна за контолиране и дори забавяне на развитието на бъбречните заболявания. Следвайки най-добрите практики, взаимствани от Израел, ние сме убедени, че с адекватно и навременно лечение, пациентите с бъбречна недостатъчност ще живеят дълъг, продуктивен и ползотворен живот“, коментира административният мениджър на "НефроЛайф“ Силвия Гюлева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).