Екшън на "Трапезица" заради отнето предимство

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
16:42 / 22.01.2016
1332
Див екшън се разигра този следобед на ключовото кръстовище "Трапезица". Шофьор на ТИР бе набеден, че е нокаутирал 80-годишен бургазлия заради отнето предимство. За случая сигнализира Стефан Цанев, син на пострадалия.

"Баща ми караше колата и се опита да се престрои в най-лявата лента, за да завие към "Елкабел". В средната лента бе товарният камион, който също искаше да завие наляво и се опитваше да ни отнеме предимството. Той ни притискаше все повече. Със звуков сигнал го предупредихме, но се правеше, че не ни чува. След това отворих прозореца и ударих няколко пъти по вратата му. Той ни погледна и сякаш нарочно взе още повече да ни избутва от пътя. Удари леко колата ни и се опита да избяга, но го спрях. Баща ми отвори вратата и нещо му подвикна, а онзи слезе, удари и го повали на земята", разказа пред "Флагман" Стефан Цанев. Той твърди, че има много свидетели на инцидента. 80-годишният му баща беше в шок и не можеше да говори.

"Те могат да казват много работи. На хората устите не може да ги затвориш. Не съм го удрял. Това ще ви кажа! Питай го от какъв висок бордюр падна?!", заяви пред Флагман шофьорът на ТИР-а, представил се за Михаил.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Задължително трябва да посетите това място край Бургас!
Бургазлийка с болки в главата след возене с "Бургасбус"
Шофьор е в болница след катастрофа на АМ "Тракия"
Извикаха специализиран екип от ВМС заради дрон, открит в района н...
Министър и кмет: Това място на Южното Черноморие по нищо не отстъ...
Добре познати и много нагли измамници се завърнаха по морето! Не ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).