Екшън на пъпа на Бургас! Дългокос задърпа две деца, добре че имаше кой да ги спаси!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
11:19 / 02.05.2018
40275
Мъж се е опитал да отвлече две деца в центъра на Бургас. За това алармира в социалните мрежи бургазлийката Боряна Т. Ужасяващата случка се е разиграла снощи на бул. "Александровска", научи Burgas24.bg.

"Моето момченце на 3,5 години и племенницата ми на 8 играеха на Компаса пускаха някакви стотинки, ние стояхме на три - четири метра от тях. В един момент се приближи до тях мъж с дълга коса и започна да им говори нещо аз се загледах но търпеливо изчаках ,след няколко секунди ги хвана за ръцете и започна да ги завлича в обратна посока на нас", разказва Боряна.

Нейният съпруг се затичал, настигнал неадекватния мъж, който му отговори, че си ги взима с тях.  "Мъжът ми му каза че това са неговите деца да ги пусне веднага, но човекът отговорил, че не го интересува. Продължи да ги дърпа, при което съпругът ми му заби юмрук в лицето. Той залитна, почти падна, но стана и хукна да бяга. Тъй като мъжът ми е след хирургична интервенция не успя да го догони, но веднага алармирахме в полицията. След няма и 10 минути го задържаха и доведоха, тъй като бил вече при тях и го разпознаха по описанието. Обещаха да го приберат, но тъй като познавам българското законодателство, просто искам да ви кажа да внимавате защото след някой друг ден пак ще е на свобода и може да посегне на други деца и в случая аз не бях сама, но можеше да бъда и бременна в деветия месец не знам как щях да се справя", предупреждава Боряна.


Мъжът, повлякъл двете деца, се оказа валдхорнистът на бургаската опера Любо, който стана популярен с друга негова изцепка. По време на шествието на БСП-Бургас по повод Деня на труда – 1 май, той е започнал да играе странни танци, качил се на сцената, след което се проснал по очи на земята.

 "Мами, не видях подобен пост затова споделям. Пазете децата си от този господин!!! Днес е задърпал деца по Александровска и е задържан от полицията, но не се знае за колко време. Има психични отклонения! От друга група мама сподели ужаса, който е преживяла днес", коментира друга бургаска майка .

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).