Ексклузивно: Ще хвърли ли БСП-Бургас бомбата на местните избори с най-изненадващия кандидат за кмет?

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (12)
16:29 / 05.03.2019
11362
БСП-Бургас е на път да хвърли бомбата на предстоящите местни избори, подкрепяйки изненадващ кандидат кмет, научи Burgas24.bg от собствени високопоставени източници на "Позитано" 20.

Социалистите обмислят да застанат зад кандидатурата на Ивайло Дражев – една от най-ярките фигури в обществено-политическия живот на Бургас за последните 20 години.

Дражев смята да се яви като независим кандидат и според наша информация е получил подкрепа от най-високо ниво в социалистическата партия, както и избираемо място в листата на левицата за предстоящите местни избори.

Новината идва като гръм от ясно небе за бургаските социалисти. На "Фердинандова" 60 имат съвсем други планове – и за листа, и за кандидат-кмет и със сигурност ще останат изненадани от евентуалната номинация на Ивайло Дражев. Самият той получава подкрепа на много високо ниво в социалистическата партия и шансовете му са съвсем реални, довериха наши източници.

Ще се сондира възможността дали други опозиционни партии са готови да подкрепят Ивайло Дражев, за да се сформира мощен фронт срещу ГЕРБ. 

Burgas24.bg потърси за коментар Ивайло Дражев, но не го открихме на мобилния му телефон. Според негови близки той все още е в София, където води важни разговори с ключови фактори в БСП.

Припомняме, че Ивайло Дражев има сериозен опит в политиката, но дълго време се бе дистанцирал. Заради това завръщането му сега ще е повече от изненадващо.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Бургас:
Има ли спад на коклюша в Бургаско?
Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее
Зелен уикенд в Бургас: Очакват ни карнавал, велопоход и познавате...
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия п...
Бургазлия пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 про...
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).