Ето кои са първите участници във фестивала SUMMER CHAOS’2017

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:02 / 14.06.2017
2300
M. E. MUSIC обявиха първите участници в новото издание на SUMMER CHAOS'2017. Това са кралицата на метъла Tarja Turunen, KREATOR и CREAMATORY. Фестивалът отново ще се проведе на стадион "Лазур", 31 юли, понеделник, начало - 15:00 ч.

Продажбата на билети за събитието стартира днес в мрежата на Тикетпро България, бензиностанции OMV, партньорските каси в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Промоционална цена на билета до края на месец юни: 70 лв.
 
Цена от 1 юли до деня на фестивала: 80 лв.


Допълнително ще бъдат обявени още две банди, които ще се включат в Summer Chaos Festival 2017. А междувременно - следете за предстоящите HAPPY HOUR промоции относно продажбата на билети.

Ледената кралица на тежкия жанр е отлично позната със своя феноменален глас на меломаните по цял свят и няма нужда от представяне. Гостуването на TARJA TURUNEN в Бургас е част от европейското й турне The Shadow Shows, което стартира през октомври 2016 г, а последните потвърдени дати за момента са през ноември 2017 г. в Южна Америка.

На 31 юли българските фенове на Таря ще могат да се насладят на живите изпълнения на композиции от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики, с които финландката се превърна в една от водещите фигури на метъл сцената.

Германците от KREATOR се смятат за едни от основоположниците на траш течението в метъла. Създадена в далечаната 1982 г., днес групата има зад гърба си 16 студийни албума и милиони фенове по цял свят. Стилът им се отличава със скоростни рифове и режещи акорди, а заедно със сънародниците си "Sodom" и "Destruction" оформят така наречените "Три големи" имена на германския траш метъл.
Участието на KREATOR на Summer Chaos 2017 е част от турнето им, промотиращо издаването на най-новия албум на бандата - "Gods of Violence".

Готик-индастриъл ветераните CREAMАTORY носят титаничната сила на тежкия метален звук вече над четвърт век. Всеки от албумите им звучи новаторски и различно, а самата банда отдавна е надраснала класическите очертания на "готик-метъл" пространството, за да се отличи като безпогрешно разпознаваема.

През април 2016 г. излезе последният албум на групата - "Monument", част от който българските фенове ще чуят по време на Summer Chaos 2017. Разбира се, на стадион "Лазур" ще прозвучат и вечните хитове на CREAMTORY - "Tears Of Time", "Temple Of Love", "Black Celebration" и много други.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).