Ето къде в Бургас може да намерите велосипеди на "Peugeot" и "Orbea"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:11 / 11.10.2017
4844
Минавайки по ул. "Кирил и Методий" в Бургас, не може да ви е убягнала голяма, красива витрина с подредени различни видове велосипеди. Това е Bike Point - професионалният магазин за велосипеди.

Мястото съществува от две години и е изградено изцяло в полза на бургазлии. Едно от нещата, с което е разпознаваем нашият град, е велострастта на местните. Статистиките сочат, че Бургас е един от градовете с най-добре развита велосипедна инфраструктура. Съвсем естествено, на база всичко това, се появява Bike Point - магазин с компетентни предложения, задоволяващи различни нужди в областта.

Основна идея за създаването на магазина е финансовото подпомагане на Колоездачен клуб Черноморец. Част от печалбата на бизнеса спомага съществуването и подготовката на спортистите в клуба.

Разнообразието в магазина е безкрайно. Освен велосипеди Bike Point предлага аксесоари и резервни части за тях, както и пълна екипировка за колоездене и триатлон.

Тук могат да бъдат намерени велосипеди на световно известните марки "Peugeot" и "Orbea". Велосипеди с перфектна визия и качество.

Макар, че за един запален велосипедист цената днес е от значение, магазинът работи с цени на производител. Това дава възможност за качество на добра цена, нещо, което е трудно за намиране в днешно време. Всички артикули в магазина са с две години гаранция.

В Bike Point обслужването се осъществява от професионалисти в областта. Персоналът на магазина са велосипедисти, които дават адекватна информация и съвети, задоволяващи индивидуалните нужди на всеки колоездач.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).