Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Ето спечели голямото отличие "Златен микрофон" на Първите Национални награди за стендъп в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 08:52 / 02.08.2021Коментари (0)1648
©
Класни питиета, летен бриз, бурни овации и четири часа чиста доза неподправен хумор на бургаския бряг. Така накратко може да опишем емоциите от годишните награди за стендъп комедия “Golden Mic Stand-up Comedy Awards" в Бургас. Събитието се реализира за първи път, но вече даде сериозна заявка да се превърне в една от най-чаканите и стилни прояви в летния културен афиш на града.

Стендъп комедиант №1 в България е Георги Кючуков.

"Жоро е много талантлив, в неговата комедия има нещо от нашенския, балканския хумор. При него той е много добре изграден и, разбира се, този дрезгав глас. Този микрофон е твой!". С тези думи популярният сценарист, актьор и писател Иво Сиромахов връчи почетната статуетка на комедианта Георги Кючуков, който стана цар на комедията. Той бе и безапелационен фаворит за наградата на гилдията.

"Много благодаря, много съм развълнуван. Обещавам да бъда добър управник", с чувство за хумор отговори Кючуков и допълни, че е безкрайно щастлив от оценката на колегите в гилдията, защото те знаят колко е трудно.

Наградата "Любим комедиант на публиката" отиде в ръцете на Димитър Иванов – Капитана. Тя му бе връчена от харизматичната водеща Мария Игнатова, която бе част от почетното жури.

Водещи на събитието бяха момчетата от "ХаХаХа ИмПро театър". Димитър Туджаров – Шкумбата, третият член на журито, не можа да присъства поради лични проблеми и бе заместен от Ивайло Нойзи Цветков.

Първите годишни награди за стендъп комедия “Golden Mic Stand-up Comedy Awards" се случиха в Бургас от 29 до 31 юли. Зад отговорната задача и усилената организация стоят HashtagPAVILION.

"Това начинание е много трудно, но всичко е възможно, когато имаме мечти и когато има хора, като вас, които се гордея, че познавам. Хора, които правят нещата, които искат, които могат най-добре. Всички сте победители!", сподели по време на гала вечерта Георги Илиев, който е част от настоятелството на Фондация "Комедия".

Вечерта продължи с есенция от авторски импровизации на всички финалисти, бурни овации, които разплакваха публиката от смях цели четири часа.

Golden Mic Awards не са просто отличие за най-голяма смешка. Те целят да задават посоката на развитие, да стимулират новаторство, да разглеждат актуалните теми и да водят до смислена конструктивна промяна през годините.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: