Ето защо има неработещи светофари в Бургас, обясниха кога ще бъдат ремонтирани

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:31 / 24.01.2017
4507
Поради лошите метеорологични условия, минусовите температури, обилните валежи на сняг и дъжд, са прекъснати захранващите кабели на светофарите на кръстовищата на улиците "Стефан Стамболов"-"Дунав" и "Дунав - "Демокрация". За незабавното отстраняване на тези повреди е наредено на фирмата по поддържане да вземе спешни мерки и до края на седмицата да бъдат подменени кабелите и възстановено захранването, заяви Иван Гюлев - началник отдел "Безопасност на движението" в Община Бургас, в отговор на сигнала на читател на Burgas24.bg, който изготви списък с неработещи светофарни уредби в града.

Лошото време е причина за проблеми на още няколко места, по отстраняването на които също вече се работи. В следствие на няколко ПТП-та има липси на капаци на стълбове и други елементи на още няколко светофари. Те са отстранени за ремонт и ще бъдат възстановени веднага след това.

Демонтирани са и няколко светофара, които могат да предизвикат объркване в шофьорите или пешеходците. Единият от тях е до заведението "Чадъра" в Морската градина, а другият - на бул. "Янко Комитов" до мол "Галерия". Подменени с нови ще бъдат и крушките на светофарите, които са изгорели, добавя Гюлев.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).