Факелно шествие в Бургас в чест на Апостола!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:47 / 17.02.2018
3615
На 19 февруари ще се проведе ежегодното факелно шествие по повод кончината на Апостола на свободата - Васил Левски. Шествието започва от площад "Тройката" в 18:00 часа, продължава надолу към община Бургас и оттам до градинката на ЖП гарата. Минаваме през градинката и се насочваме към хотел "Приморец" по улица "Княз Александър Батенберг". След това продължаваме нагоре по улицата, навлизаме в Морската градина и продължаваме до терасата на Морското казино. От терасата правим ляв завой и се насочваме към паметника на Апостола.

Шествието ще продължи до 20:00 часа, ще бъдат използвани факли, национални знамена, транспаранти, мегафон, плакати, венец, цветя и всички други атрибути, които не са в разрез със закона и морала. В зависимост от времето ще има оркестър и други артисти, а очакваният брой на участниците в шествието ще е около 500 души. След приключване на шествието не е предвиден маршрут за връщане, а всеки участник самостоятелно си тръгва, когато реши. Това съобщиха организаторите на събитието - ОЗБГ.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).