Фермерският пазар се завръща на обичайното си място

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:54 / 02.09.2016
954
Фермерски пазар - Бургас се завръща тази неделя, 4-ти септември, на обичайното си място - "Славейковото пазарче", от 15.00 до 20.00 часа.

Освен чиста и родна продукция тук може да намерите ръчни изработки и да творите на място в Арт зоната. А най-малките ги очаква Детския кът, където могат да рисуват докато мама и тати общуват директно с производителите на натурална и биосертифицирана продукция.

Тази неделя, освен обичайните млечни, месни, сезонни плодове и зеленчуци, здравословни сладкиши, студено пресовани масла, натурална козметика, "Градина Ветрогон" ще зарадва гостите с прясното си био годжи бери, а Био ферма "Пенови" - с физалиса си.

Представителите на Арт зоната ще бъдат Христо Щуров - майстор на 3D оригами, който ще води Творческа работилница за изработка на моливник и Николай Петров - "Задруга на майсторите на народни художествени занаяти", майстор на ножове, дърворезби и глиптика /древно изкуство за гравиране на полускъпоценни и скъпоценни камъни/.

Организаторите канят всички, които искат да се забавляват и творят заедно на по-различния пазар.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ето какво можете да видите в бургаската Нощ на музеите
Добри новини за туризма в Бургаско
Закопчаха двама крадци, вършели в село Свобода
Полицията конфискува 3 коли само за ден в Бургаско
На колко години се женят бургазлии?
Бургас ще домакинства образователен форум, една от темите е изкус...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).