Фланелка на Локо Бургас и златна монета получи "Съдърланд" за ЧРД

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:47 / 17.08.2016
1738
Специална фланелка с емблемата на Локомотив Бургас получи като подарък за втория си рожден ден бургаският офис на аутсорсинг компанията "Съдърланд Глобъл Сървисиз". Тя бе връчена от шефа на футболния клуб Костадин Джамбазов лично на вицепрезидента на компанията за Европа Шон Канинг, предаде репортер на Burgas24.bg.

Стилното тържество бе уважено от зам.-кмета на Община Бургас Красимир Стойчев, който изненада Канинг с уникална златна монета с лика на император Константин I, представители на местния бизнес, политици и общественици. На коктейла присъства и висшето ръководство на компанията, което не спести суперлативите си за работата на бургаския офис.

Проектът в Бургас бе определен като един от най-успешните с възможност за разширяване на дейността и откриването на още поне 100 нови работни места.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).