"Флора 2021" се изтегля със седмица напред, вижте новите дати

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:23 / 08.04.2021
1085
Стартира подготовката на знаковото за нашия град цветно изложение "Флора“. Община Бургас има твърдото намерение тази година да има ново издание, след като К-19 провали миналогодишното. Но сме длъжни да се съобразяваме с епидемичната обстановка и да търсим най-добрия тайминг, заедно с най-подходящата логистика на изложението.  Затова "Флора 2021“ се изтегля със седмица напред. Първоначално обявените дати бяха 29 април – 9 май. Новото и актуално времетраене е 8 – 16 май, съобщиха от Община Бургас.

Междувременно първите производители, търговци и изложители вече потвърдиха своето участие. Отсега можем да кажем, че сред интересните акценти в новото издание ще са туберозата – цветето, чийто аромат се използва като основен елемент на редица от най-добрите парфюми в света, както и български производители на английските рози на David Austin. Както всяка година, очаквайте атрактивни едроразмерни външни цветни инсталации, разнообразие от кактуси, красиви и ароматни сезонни цветя, луковици, а също така полезни за всеки градинар инструменти, техника и поливни системи.

Новите дати би трябвало да съвпаднат с още по-слънчево и топло време, а изложението ще се проведе изцяло в откритите площи около експозиционен център "Флора“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).