"Фрапорт" активно рекламира Черноморските ни летища

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:11 / 04.02.2020
1180
За поредна година, Фрапорт Туин Стар ще участва в 3-те най-важни международни туристически изложения в Лондон, Берлин и Москва, където чрез дискусии с големи международни туроператори и авиокомпании промотира, както самите летища Бургас и Варна, така цялото българско Черноморие като важна туристическа дестинация. Екип на Фрапорт Туин Стар участва и във водещи авиационни форуми, на всеки от които се среща с представители на водещи авиокомпании. На тези срещи екипът на Фрапорт Туин Стар обсъжда с авиокомпаниите, които вече оперират до летищата Бургас и Варна, възможностите да увеличат полетите си или представя потенциала на летищата и региона пред нови надеждни партньори.

"От години, екипът на Фрапорт Туин Стар работи с редица авиокомпании с цел да реализират потенциални нови маршрути. Авиокомпаниите имат комплексни критерии при подбора на нови дестинации, а често влияние оказват и  външни фактори, например политически събития, конкуренция и др. Авиокомпаниите се интересуват доколко е склонно да пътува населението в двете точки на всеки маршрут, какви са основните причини да пътува (бизнес, посещение на приятели и роднини, туризъм, други), какъв е икономическия и потенциала за туризъм на региона, и най-важното - ще бъде ли рентабилен даден нов маршрут за авиокомпанията. Дори ако определен маршрут отговаря на всички изброени критерии, той няма да бъде реализиран, ако не се вписва в регионалната стратегия на конкретната авиокомпания, или ако авиокомпанията няма наличен капацитет,“ посочва Улрих Хеппе.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Има ли спад на коклюша в Бургаско?
Малката Нати има нужда от нашата помощ, за да живее
Зелен уикенд в Бургас: Очакват ни карнавал, велопоход и познавате...
Изгледайте това видео и се замислете как ще паркирате следващия п...
Бургазлия пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 про...
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).