ГЕРБ откри предизборната си кампания в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:00 / 25.09.2015
1437
ГЕРБ даде старт на предизборната си кампания за местните избори със символично пускане на балони в небето със слогана "Видими резултати за Бургас" и засаждане на дръвче в морската градина. Всички 51 кандидати за общински съветници от лисата на партията, както и кандидатите за кметове на населени места, бяха представени днес на терасата на Морското казино, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Ще работим екипно, ще надградим това, което вече сме направили в нашия град и ще се стремим да постигнем още по-големи успехи. В първия ден от предизборната кампания искаме да покажем, а не само да изписваме участниците в нашата листа за общински съветници. Всеки един от тях се е доказал в своята област и е пожелал да бъде част от нашия отбор. Имаме представители от всички големи жилищни квартали в Бургас, на съставните селища също", заяви водачът на листата на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ-Бургас Димитър Людиев. Той добави още, че ГЕРБ ще води както винаги позитивна кампания.

"Сред нас има доказани професионалисти, които твърдо защитават интересите на Бургас през изминалите 4 години. Виждаме и много нови хора, които ще работят с ентусиазъм. Общинският съвет не трябва да е "говорилня", а място на сериозен дебат и да се подкрепят успешно проектите. Бургас не трябва да забавя скоростта, а да я ускори. С този екип това може да се случи и да изпреварва останалите градове. Бъдете позитивни, честни с хората и работете с изпълними обещания", посочи кандидатът за кмет на Бургас от ГЕРБ Димитър Николов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Такова нещо в Бургас не сме виждали и няма как да не се утвърди к...
Човек сложи край на живота си, скачайки от Моста в Бургас
От НАП Бургас се похвалиха
Над 11 000 души ще се включат в шествието за 24 май в Бургас
На 24 май в Бургас паркираме безплатно в синята и зелената зона
Много важна новина за шофьорите в Бургас!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).