ГЕРБ подари фолклорен празник на жителите на "Меден рудник"

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
19:42 / 15.05.2019
4828
Работим за това хората да живеят по-добре, в по-чиста и здравословна среда, да имат достойни доходи и да се чувстват достойни европейци. С тези думи бургаският кандидат за евродепутат Ивелина Василева приветства жителите на "Меден рудник", събрали се на големия фолклорен концерт, организиран от ГЕРБ, предаде репортер на Burgas24.bg.

Концертът премина с много настроение, въпреки пръскащия на моменти дъжд. На сцената излязоха популярната народна певица Жечка Сланинкова, както и Катя Георгиева, Ваня Дженезова, Цветелина Стойчева, Панайот Стойчев, Стойко Василев, Оркестър "Веселие" със солисти Димо Димов, Пламена Илиева и Снежа Иванова. 

Василева припомни направеното за промяната на "Меден рудник" през последните години - зоните за деца, тези за спорт и забавление, откриването на най-новото и модерно училище в цялата страна, първата по рода си еко детска градина. Не пропусна и инвестициите в уличната мрежа, обновяването на междублоковите пространства и санирането на много от блоковете в комплекса. "Като човек, роден в Бургас и отгледал тук детето си, като човек, който през целия си професионален път е работил за каузата Бургас и районът ни да се развиват, да съхраняваме Странджа, да опазваме Черно море, аз излизам пред вас като кандидат за депутат в Европейския парламент. Защото вярвам, че Бургас трябва да бъде защитаван там. Бургас трябва да има своя представител в европейските институции, за да се устояват интересите на града, за да има повече подкрепа за развитието на Бургас и към хората на Бургас", каза пред събралите се Василева.  

Повече вижте в нашето видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).