Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Galleria Burgas вече посрещна първите си клиенти
Автор: Екип Burgas24.bg 16:26 / 16.05.2012Коментари (10)3497
©
Galleria Burgas вече посрещна първите си клиенти. Още от 9 часа сутринта на 15 май стотици нетърпеливи бургазлии очакваха отварянето на най-модерния търговско-развлекателен център в града. С "Добре дошли!" ги приветстваха домакините - Шалом Мор, представител на инвеститора GTC Bulgaria, и мениджърът на мола Симона Първанова. Те заявиха стремежа си чрез своето присъствие тук да направят Бургас още по-добро място за живеене. А не биха го постигнали без пълната подкрепа, която и досега са получавали от общинската администрация.

"В условията на криза крупните инвестиции са особено важни и за нас. GTC открива близо 1600 нови работни места и това ще ни помогне да се справим с трудностите на времето, в което живеем. Бургас заслужава такава инвестиция. Съвременен търговски център заслужава и к-с "Славейков". Още със стъпването си в града GTC заяви социалната си отговорност и вече я доказа - със залесяването на нов парк, със спонсорирането на крупни спортни и културни инициативи, с подкрепата към най-уязвимите ни съграждани", каза кметът на Бургас Димитър Николов.

Тържествен водосвет отслужи архиерейският наместник отец Беров под съпровода на църковен хор и лентата бе прерязана.
Нетърпеливи, клиентите се втурнаха в Galleria Burgas, а там ги очакваха безброй изненади - томбола с 400 награди, и най-различни промоции от над 80-те бранда, присъстващи в новия мол.

Galleria Burgas успя да превърне деня в истински празник за Бургас. Пред входа на центъра Бургаският духов оркестър изпълняваше евъргрийни, джаз и филмова музика почти през целия ден.

В центъра на града откриването на най-новия и най-големия мол бе отбелязано с пищен парад. Живи филмови герои оповестиха, че Бургас, който най-после си има и кино, е първият в страната град - домакин на изложба с истински филмови декори и костюми от холивудски продукции. С много песни

©
и танци шествието, водено от Рафи, премина от Морското казино през централните улици и отведе множеството до вече работещия мол, където Любо подгряваше предстоящата изненада. След дуета на изпълнителя на годината с Рафи, до късно вечерта симфоничният оркестър на Бургаската опера и хорът към нея изпълняваха популярна филмова музика пред входа на Galleria Burgas.

В 19:00 часа кметът Димитър Николов, Саусан Хасон - заместник-ръководител на мисията на Израел в България, Алан Ицкович - председател на борда на директорите на GTC, Муки Гредингер - главен изпълнителен директор на Cinema City International и Сергей Гутник от ЕБВР официално прерязаха лентата на Cinema City. От днес 10-те модерни киносалона на мултиплекса очакват своите зрители.

В 20:45 ч. фойерверки сложиха финала на грандиозното шоу за откриването на Galleria Burgas и поставиха началото на новия модел за пазаруване и развлечения в града.

 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Сини Акули
премахни филтъра

на 16.05.2012 г.
+2
 
 
Кво няма от къде да си купиш един анцуг ли ? В Бургас спортни магазани да искаш . Да ти имам претенциите .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: