Георги Костов: Ще има кадрови промени, но това не ме притеснява!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:45 / 08.11.2014
820
"Управляващият екип на дирекцията на МВР в Бургас е компетентен, подготвен и аз 100% разчитам на него. Най-вероятно ще има кадрови промени, но това не ме притеснява", каза вчера директорът на ОДМВР-Бургас Георги Костов пред журналисти.

Той потвърди, че най-големият бич в региона са битовата престъпност и наркопласьорството. На фона на застрашителните размери на разпространението на наркотици в страната - Бургас е с широко поле за изява. Местните дилъри са променили схемите на разпространение и са по-трудни за залавяне.

По случая с удавената медицинска сестра Валентина Иванова - той окачестви всички слухове за замесен със смъртта й полицай като злонамерени и опит да се опетни името на службата. 

По повод професионалния празник на бургаския полицай - 8-ми ноември, служителите от специализираното подразделение на МВР показаха зрелищно преследване с автомобили, задържане на опасен престъпник и бойни умения пред учениците на у-ще "Пейо Яворов".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
На 24 май тези автобуси ще се движат на по-малки интервали в сутр...
Затварят за движение това бургаско кръстовище
Ученик почина от инфаркт в Бургас, подозират, че е пушил друсан ч...
Германските туристи се завръщат на Черноморието ни
Средната заплата в Бургаско мина 1700 лева
Ремонтират базата на Колежа по туризъм


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).