Гледайте "Леденото кралство" в Музикалното училище

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:53 / 24.01.2018
1346
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Едно невероятно зимно приключение ще подарят в четвъртък децата и преподавателите от Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" на своята публика.

В Леденото кралство на Снежната царица ще започне една красива приказка, в която участие ще вземат най-малките артисти на училището -тези от 1 до 4 клас.

В желанието си да създаде един нов свят, в който чистите и студени линии да заменят емоциите, и в който северният вятър ще изстуди душите на хората, Снежната Кралица е покрила света със сняг и лед, опитвайки се да унищожи всички изкуства.

На сцената ще оживеят различни герои, които ще преживеят много премеждия, за да открият, че дори в най-лошите създания се крие по зрънце доброта.

В снежната приказка талант ще демонстрират децата от класовете по класически балет, пиано, виола, кларинет, обой, виолончело и цигулка с преподаватели Владимир Грудев, Албена Каварджикова Жасмина Чернева, Мария Дянкова, Пенка Нейчева, Паоло Бошев, Симеон Кавалджиев,Йоана Вангелова, Яна Райчева и Елена Клеппе.

За да се случи леденото вълшебство, на най- малките възпитаници от училището по изкуства ще помогнат актьорите от 11 клас - Йоанна Кръстева, Симона Богданова и Петър Дичков с преподавател Даниела Георгиева.
"Леденото кралство" е част от проект "Артистини", който успешно реализира своя втори сезон. Спектакъла можете да гледате на 25 януари от 18 часа в залата на Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров". Вход свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).