Голямата поетеса Виолета Христова представя "Литературен кръг Смисъл" в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:28 / 06.07.2021
1375
Нежната лирика, смислени послания и две прекрасни поетеси очакват своята публика, днес, 6 юли, от 18.00 часа в зрителната зала на Центъра за съвременно изкуство и библиотека.

Едно от най-ярките имена в съвременната българска поезия и председател на творческата платформа "Литературен кръг Смисъл" Виолета Христова ще представи най-новата книга на поетесата, журналист и пиар Мария Ганчева.

Издателство "Литературен кръг Смисъл" събира на едно място поети като Камелия Кондова, Анна Цанкова, Георги Атанасов, Аксиния Михайлова , Виолета Христова, Валентина Раданска.

"Ние представяме талантливи български автори и се стремим да поддържаме и пазим хармонични приятелски отношения. Такива имаме и с бургаското издателство "Знаци". Знаем, че бургазлии имат специално отношение към хубавите стихове и ги очакваме" –сподели Виолета Христова.

Стихосбирката "Пристанище за бури“ е дебютна поетична книга на журналиста и пиар Мария Ганчева. Изданието съдържа 50 стихотворения, разпределени в три цикъла: "И е море“, "Зимна граматика“ и "В другия смисъл на живота“.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).