"Горещ пясък" ще зарадва бургазлии с трибют на Dire Straits

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:16 / 19.03.2018
1619
Тази вечер от 18.00 часа група "Горещ пясък" се завръща на сцената на Експо център "Флора Бургас" с концерт, посветен на легендите от Dire Straits.

За поредна вечер музикантите от "Горещ пясък" ще зарадват своите почитатели с вълшебен концерт на групата с четири награди Грами, три награди Брит - от които два пъти "Най-добра британска група".

Бургаските музиканти канят съгражданите си да споделят минутите след 18.00 часа с тях и с незабравимите песни на британската рок група - "Money for Nothing", "Sultans of Swing", "So Far Away", "Walk of Life", "Brothers in Arms", "Private Investigations", "Romeo and Juliet", "Tunnel of Love" и "Telegraph Road".

Музиката на групата произхожда от разнолики източници, включително джаз, фолк и блус, а в контекста на рокендрола близостта с бийт музиката е най-голяма. В ранните им години, пънкът като цяло доминира рок сцената, но Dire Straits предлагат минималистичен подход, с "кореняшки" вид, идващ от пъб рока.

Най-продаваният им албум е Brothers in Arms, който има 30 милиона покупки, и който е първият албум, от който са продадени един милион копия на компактдиск.

"Гинес" пише за британските хитови албуми, че Dire Straits са прекарали над 1100 седмици в класациите за албуми в Обединеното кралство, което ги поставя на пето място във вечната ранглиста.

Входът е свободен, а доброто настроение - гарантирано!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска ас...
Мария Бакалова – ослепителна в Кан, бори се за награда
Акция на полицията в Бургас! Има задържани!
Рекорден брой посетители в Регионален исторически музей – Бургас ...
Млад шофьор катастрофира на пътя "Банево" – "Ветрен"
Студенти се събраха в Бургас за най-мащабното математическо състе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).