Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Гранд Хотел и СПА Приморец изпраща 2017 с Любо Киров и Мария Илиева
Автор: Екип Burgas24.bg 15:36 / 22.12.2017Коментари (0)1749
©
Гранд Хотел и СПА Приморец по традиция предлага бляскави новогодишни празници с участието на най-големите имена от родната сцена. 2017 година гостите на 5-звездното бижу на Бургас, ще изпратят в компанията на Любо Киров и Мария Илиева. Водещ на празничната нощ, за шеста поредна година, е шармантният Драгомир Драганов. За подгряване на страстите, още на 30 декември грижата ще имат господата от "Нема к'во". Триото представя иновативен бленд от stand-up комедия (Георги Николов - Жорони, Калин Кирилов) и close-up илюзия (Венсан). Забавното парти ще се състои в пиано бара на Гранд Хотел и СПА Приморец. Финал на тържествата, ще сложи разточителен празничен брънч, в първия ден от 2018г.

Изборът на локация и компания, в която да посрещнем Новата година, се счита за определящ за нейната успешност. В този смисъл. Гранд Хотел и СПА Приморец е отличен избор, обвързан с традиции, просперитет, елегантно лустро и константно качество, във всеки детайл.

Новогодишните тържества в Гранд Хотел и СПА Приморец, далеч не са единственото бляскаво събитие за изминалите 365 дни. Ето как изглежда богатия събитиен календар на 5-звездния Гранд на Бургас, за 2017г.:

На 21 януари, ръкави в кухнята на Гранд Хотел и СПА Приморец, запретна лично шеф Андре Токев. Той приготви специално 5-степенно меню, в най-добрите традиции на европейската кухня.

Празникът на любовта и виното, 14 февруари, Гранд Хотел и СПА Приморец предложи на своите гости под формата на кулинарно-музикална вечер. 4-степенното тематично меню на шеф Ивелин Кръстев, бе изящно допълнено с радост и за другите сетива: с музиката на прекрасната джаз-дама Марина Драгомирецкая.

Последният ден от месец март, Гранд Хотел и СПА Приморец посвети на многостранния талант Вида Пиронкова, стихосбирката и "Броеницата на Вида", албумът и "Емпатия" и знаменитата "Гълъбо". Музиката бе в живи изпълнения в акомпанимента на роял не само на самата Вида, но и на великолепния тенор Марио Николов и художника Стефан Божков. Литературната компонента на вечерта също допринесе за съвършеното преживяване.

Официално начало на лято 2017г. Гранд Хотел и СПА Приморец, постави на 23 юни със световния джазмен Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз. Компания на сцената на виртуоза на саксофона, кларинета и флейтата правеха Петър Салчев - вокал и джаз трио в състав Емил Пехливанов - барабани, Димитър Шанов - контрабас и Станислав Арабаджиев - пиано. Великолепната музика допълни кулинарна фиеста във вид на специално меню, дело на друг виртуоз - шеф Ивелин Кръстев.

14 юли е датата, на която в Гранд Хотел и СПА Приморец се случи омайна вечер, посветена на Анадолската кухня с гост готвач Сибел Реджеб. Дамата представи изключително любопитно 4-степенно меню, което запозна гостите с вкусовете на приказките от 1001 нощ.

Музиката на Шаде превзе 5-звездният бургаски хотел на 4 август със специален трибют на легендарната група, в изпълнение на Елена Сиракова (вокал), Калин Жечев (клавишни, вокали), Димитър Льолев (саксофон), Радослав Славчев - Riverman (бас), Стефан Цеков (ударни, вокали), Иво Лобутов (китара). Магичната вечер включваше и страхотен танцов спектакъл, вдъхновен от най-знаковите мюзикъли. За него грижата имаха изкусните танцьори от балет "Кабарет". Кулинарните щрихи на лятната нощ, добави шеф Ивелин Кръстев.

Октомври 2017г. бе посветен на културата и изкуствата. В дните от 9 до 14 октомври се проведе пилотното издание на Порт Прим Арт Фест - фестивал с организатори и домакини Община Бургас и Гранд Хотел и СПА Приморец. Патрон на форума, бе лично голямата ни актриса Цветана Манева. В дните на феста, бургазлии и гостите на града имаха възможност да се докоснат до живите изкуства литература, кино, театър, живопис, пластика, поезия и професионалния свят на виното, поднесен под нова форма, на разбираем и забавен език. Творчески директор на фестивала, бе художникът Стефан Божков.

Гранд Хотел и СПА Приморец се превърна в елегантна сцена и за други изключително интересни събития - изложба "Жените в математиката", дегустация на легендарно шотландско уиски, празници на грижите за красотата, седмица на Черноморската кухня и други.

5-звездният бургаски Гранд е идеолог и домакин и на инициатива, обвързана с паметта и традициите на Бургас - Алея на славата. Събитието е посветено на хората, доказали себе и прославили морския град си в различни изкуства, науката, спорта и други направления. Алея на славата представлява изложба, включваща опционно информация, снимков материал, реквизит. За 2015г. инициативата бе посветена на музиката. 2016г. премина под знака на най-добрите в бойните спортове, а 2017г. освети големите в оперната и балетна сцена с адрес Бургас.

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: