Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Хелоуин ще оживее с приказна прелест в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 09:49 / 23.10.2013Коментари (4)3996
©
Празникът на Вси светии - Хелоуин ще оживее с цялата си приказна прелест в Бургас. Чудесата, атракциите, костюмите на духове, вещици и фантастични същества могат да бъдат видени в организирания от мол Галерия Бургас празник. Всички деца, желаещи да участват в шоуто, могат да си изработят собствен оригинален Хелоуин костюм. Записването ще става до 18 ч. на 31-ви октомври на бюро "Информация" на първо ниво в търговския център.

Записалите се ще участват масово и в специален конкурс с костюмите си. Конкурсът е разделен на 3 възрастови групи: до 5г., от 6 до 12 г. и от 13 до 18 г. Най-атрактивно дегизираните ще получат много интересни и желани награди. Например: 4D филмче или ваучер за игри и боулинг в специалната игрална зала Playground на стойност 50 лв. Ще се раздават ваучери от по 10 лв. и много други подаръци от магазин "Хиполенд". Cinema City предвижда страшни изненади, а книжарница "Хермес" - подаръци и супер страховити емоции за празнуващите.

Истинското празнично настроение е целта на организаторите на събитието. В мол Галерия Бургас ще се обособи "Страшна стая", в която ще работи на пълни обороти "работилничка за страхотии". Който се престраши да влезе вътре ще бъде посрещнат от ужасни изненади и тъмни преживявания. Стаичката е с вход свободен за малки и пораснали. Между 17 и 19 ч. на празника на Вси светии дръзналите да прекрачат прага на мистичното пространство ще имат възможност да получат напълно безплатен страшен грим. Децата в хелоуински костюми ще бъдат маскирани от професионални гримьори в тон с идеята си да се превъплътят в различни чудни герои, така че и майките им да не могат да ги познаят.

Ужаси за цяла нощ очакват киноманите. Залите на Cinema City ще работят до 3 ч. след полунощ. Между 17 и 19 ч. киното ще прожектира промоционално по 2 филма на цена 10 лв. След това промоционалните пакети ще бъдат не по-малко привлекателни - 3 филма за 15 лв. и 4 филма за 20 лв. за най-големите маниаци на хорърите.

Хелоуин в мол Галерия Бургас е нещо, което трябва да се преживее по незабравим и автентичен начин, за да се усети невероятният миг, когато падат границите между нашия и отвъдния свят и реалността се смесва с чудесата.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Идиотски измислен празник, почитащ Ада. Хелоуин е езически култ и няма нищо общо с деня на всички светии, който православната църква празнува в първата неделя след Петдесетница. Стремглаво вървим към обезличаване като нация и затъпяване като копираме и харесваме неприсъщи за нашата нация неща, които са глупави, лековати и лишени от всякакъв смисъл! Да сте чули американци, ирландци или англичани да празнуват наш, чисто български празник, Гергьовден например, или пък да правят мартенички? Не вредете на децата като им натрапвате подобни безумия! Не случайно тиквата (символ на глупостта) е в центъра на този "празник". Навлизане в тъмната страна на духовния свят, в света на падналите духове е страшна, също както карнавалните маски, които се носят. Не поразявайте с ненужни страхове децата, като ги потапяте в блатото на грозното, враждебното, безумното! Колкото до православното празнуване на светиите, влезте в някоя българска православна църква и погледнете иконите, техните святи, красиви, съвършени лица! И не се бойте да се потопите в божествената част на духовния свят. От един тъпанар, ''мразещ" чуждите празници
+2
 
 
Хах...Хелуин..най-българският празник.Йееей
-2
 
 
В очакване на коментарите на тъпанари, които мразят "чужди" празници :Р
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждането на АМ "Тракия"
Матури 2024 г.
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: