Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Хотел на ужасите в Приморско! Туристка: 20 години не бях идвала, потресена съм!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:38 / 02.08.2021Коментари (19)7164
Разочарована от почивката си по нашето море туристка публикува в социалната мрежа Фейсбук доста остър коментар относно условията в хотела. Даваме й думата сега:

"След като 20 години не бях стъпвала на нашето Черноморие, попаднах на хотел "Свети Стефан" в Приморско! Резервирах и вчера като пристигнахме, бяхме потресени! От вратата миризмата те препарира - на урина! Влязох да видя басейна, който в "Грабо" изглеждаше приятен, сега не беше употребявам от години!

Един чичко юркаше девойките от ромски произход да изчистят стаята, че сме пристигнали! Каза ни да си вземем кафе и там си намерихме готвача, който сподели, че ще готви каквото има! Мизерия страхотна! Следователно на чичкото казах, че няма да спя там, защото няма нищо общо с обявата и защото басейнът няма нищо общо. Той ми вика - сега ще го оправим!

Бай Ганьо е още жив и никога няма да умре! Ако има келепир, що да влагаш! В съседната сграда няма нищо общо с този туристически ад! А относно плажа - гъ* до гъ* и между гъ*а - гъ*! За да стигнеш до хавлията си, посипваш 50 човека с пясък и е страхотна спортна дисциплина - бягане с препятствия! Ето затова май още 20 години няма да идвам на БГ море!

P.S. Само тук го има да чакаш 20 човека, за да ползваш тоалетна на магистрала! Качвам снимки на "Свети Стефан" как изглежда басейнът, за който искат 60 лева за ол инклузив - и ядеш каквото има, както казва главният готвач! Не се лъжете!



Още по темата: общо новини по темата: 485
01.10.2021 »
30.09.2021 »
29.09.2021 »
26.09.2021 »
25.09.2021 »
22.09.2021 »
предишна страница [ 1/81 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като иска качество да отиде на басейн на бедрум не на хотелчета за 60 лв хахахах
-1
 
 
Тази г-жа името на хотела е написала, своето не. От коментара се долавя, че всички хотели в България са подобни, затова тя всяка година почива в Гърция например. Все едно аз да кажа , че всички жени са лигли. Хората трябва в сезона да освободят тоалетните и плажовете, защото принцесата идва. Г-жо набийте си от всички ваксини по две и почивайте където си искате съмнявам се че някъде ще ви хареса напълно
на 02.08.2021 г.
0
 
 
Защо нападате? Жената споделя личен опит. Ценоразписите са различни, но е важно да се припокриват платено с получено. Една обективна оценка е в полза на всички. По отношение на хигиена- такива места трябва да бъдат незабавно затваряни, особено по време на пандемия.
Сподели какво ново....
на 02.08.2021 г.
+2
 
 
Специално този хотел, ако е със същия собственик от преди 10 години, не се изненадвам.
-2
 
 
Най добре е както ми казва един професор със фризьорски салон,аз ходя на Гърция взимам си три в едно пакечета,компоти,лютеница и вика знаеш как си изкарвам!та така и вие идиоти можете да правите ще сте доволни тогава!
+4
 
 
Ползвате Грабо да минете тънко,после мрънкате мизерия.Направете си резервация в 4 или 5 звезден хотел и ще сте доволни,сметкаджии...
0
 
 
Коментарите в Гугъл мапс са едни от най-актуалните и винаги е добра идея да ги прегледаш вместо да разчиташ на снимки в сайта публикувани от собственика на хотела.
+6
 
 
За 60лв. all inclusive с басейн само във фантазиите на българина го има.
на 02.08.2021 г.
0
 
 
Ами извинявайте ама като се чудите само как да хванете пИрИмоцията - на какво място искате да попаднете? Бай Ганьо сте вие :) Толкова ли е трудно да влезнете в сайт за онлайн резервации (без да казвам имена), и да четете ревюта на хотелите - хората си пишат всичко и се придобива представа. Има толкова много добри хотели в България, но щото искате да минете тънкаж сте се натресли на някоя дупка и сега рееееев. Смешно е. Направете си почивката яка и бъдете по "ларш", ша ва *** и чичо Скуджовците.
0
 
 
Решение: не правете предварително резервация при посещаване на НЕПОЗНАТО място. Винаги ще се уредите, като пристигнете, в подходящо място, което първо да видите с очите си. Такива абсурди има заради насадения страх в хората, че ще останат на улицата. Няма такъв вариант - даже и по-добра цена може да се спазари на място.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: