Хванаха биячите на руснака в бившата сграда на бургаския отрезвител

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:44 / 21.01.2016
805
В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление - Бургас по отношение побоя, нанесен на 17.01.т.г. около 18.00 ч. на 42-годишен руски гражданин, обитаващ заедно с 38-годишен бургазлия и 26-годишна жена от Ямбол бившата сграда на бургаския отрезвител, разположена на ул. «Иван Богоров», са установени и задържани извършителите на престъплението. Това са 34-годишният Т.Г. от Сливен, криминално проявен, 23-годишният Х.В. от Бургас, криминално проявен и 35-годишният Н.Г. от с. Габра, обл. Софийска. Задържаните обяснили, че нанесли побоя, тъй като смятали, че руснака извършил кражба на дребни вещи.

Припомняме, че пострадалият чуждестранен гражданин бе настанен за лечение в МБАЛ - Бургас с фрактура на дясната ръка, комоциум и контузия в областта на гръдния кош, без опасност за живота. Работата по документиране на цялостната престъпната дейност на тримата задържани продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Само за минути главна улица в Бургас се превърна в езеро
Софиянец разбра защо трябва много да внимава за крадци на плажа
Дрогиран сгафи край "Сарафово", прости се с мерцедеса си
Крадла с ловки пръсти шета из Бургас
Окончателно! Ето какви са изборните резултати в Бургаско!
В Бургас съобщиха за голям удар срещу разпространението на дрога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).