Идва четвъртото издание на "Изгрев парк фест-101 слънца"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:47 / 28.05.2021
845
Забавления и интересни творчески провокации ще предложи на бургазлии четвъртото издание на "Изгрев парк фест- 101 слънца", което ще се проведе на 1 юни от 17 часа в парка на едноименния комплекс.

Акценти в програмата на феста са връчване на специалната награда от конкурса "Моята мечтана история с…" и премиерата на книгата "Формула за щастие", включваща 10-те творби наградени в него.

Специално внимание заслужават майсторските класове по творческо писане и по рисуване, забавната фотосесия с аксесоари от проекта "Формула за щастие", детски стрийт арт и изложба, дискусионен форум за родители, библиотека на открито, забавления за домашни любимци и зумба танци.

За първи път на фестивалната сцена творчески състави от СУ "Д. Чинтулов", ОУ "Св. Кл. Охридски", ОУ "Г. Бенковски" ще представят интересно съдържание с много изненади.

В изложба на открито ще се включат ДГ "Веселушко", ДГ "Звездица–Зорница", ДГ "Здравец", ДГ "Изгрев", ДГ "Ран Босилек" и ЧОУ "Д-р М. Монтесори". Студио на БНР Бургас на място ще отразява празничната програма.

Организатор на събитието е НЧ "Изгрев 1909" с подкрепата на Община Бургас, Зоомагазини "Чип и Дейл", Аптека "Афия" – "Изгрев“.

Медийни партньори на събитието са БНР Бургас и вестник "Черноморски фар".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).