Илюзионистът Зайн, подготвя специален подарък за малки и големи в събота

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:39 / 31.08.2021
694
Вярвате ли, че магията съществува? Възможно ли е масата пред вас да полети? Как се свързват мислите на напълно непознати от публиката хора само с едно движение на ръката? Може ли асистентка да остане без глава, а минути по-късно отново да се усмихва. Всичко това и още куп магии, които ще ни потопят в приказния свят на илюзията, е подготвил бургаският илюзионист Йордан Янев – Зайн за ексклузивния си шоу-спектакъл на 04 септември /събота/ от 20.30 часа на открита сцена "Охлюва".

Зрителите ще станат свидетели на зашеметяващ ментализъм, фокуси поднесени с много хумор и ловкост на ръцете .

Публиката ще има възможност да се докосне и до интересна фото изложба, която ще бъде подредена на главната алея, пред Културен център "Морско казино". Експозицията ще може да се разгледа до края на септември.

Всичките детайли в представлението Йордан Янев - Зайн измисля сам - от дрехите, с които ще се яви пред публиката, до музиката, хореографията и фокусите, които смята да покаже.

Събитието се подкрепя от Община Бургас и ще открехне завесата на малка част от тайните, които популярният артист е подготвил за големия си мега спектакъл "Чудесата на Зайн", който ще се проведе на 23 септември в Летния театър.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).