Избират най-добрия български стендъп комик на 30 юли в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
13:56 / 02.07.2021
1182
Това са те - финалистите на тазгодишните награди за стендъп комедия в България. Претендентите за златната статуетка ще се изправят един срещу друг на живо в Бургас в периода 29-31 юли, а домакин на събитието ще бъде лятната сцена на HashtagPAVILION. Всеки един от тях е заслужил своето място на финалите с изявите си на сцената, а вотът беше просто едно признание за техния безмерен труд.

Сега предстои най-важният етап на надпреварата. От днес до 23:59 ч. на 30 юли, на сайта www.GoldenMic.Eu ще тече гласуване, което ще определи носителя на наградата "Любим комедиант на публиката". Междувременно, всеки от регистрираните участници в тазгодишното издание ще получи възможност да даде изцяло анонимно своята номинация за най-добър комедиант. Човекът, събрал най-много гласове, ще отнесе "Наградата на гилдията". Големият приз, наградата "Златен микрофон" ще бъде излъчена от журито на тазгодишното издание, след битка, която ще можете да проследите на живо в Бургас.

Golden Mic Awards не са просто отличие за най-голяма смешка. Те целят да задават посоката на развитие, да стимулират новаторство, да разглеждат актуалните теми и да водят до смислена конструктивна промяна през годините. Нека аплодираме комедиантите, които ще останат в историята като първите финалисти на първите национални награди за стендъп комедия в България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).