Избраха Димитър Бойчев за зам.-председател на комисията по енергетика

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
10:40 / 19.04.2019
1146
Народният представител от ГЕРБ-Бургас бе избран за зам.-председател на парламентарната комисия по енергетика. Това се случи след гласуване промяна на състава й от депутатите на пленарно заседание днес. За председател бе избран Валентин Николов от ГЕРБ, като бяха гласувани и приети още двама нови членове – Станислав Стоянов и Васил Цветков.

Бургаският депутат Димитър Бойчев е член на Комисията по енергетика в мандата на 43-ото НС от 2014 до 2017 г. и в 44-ото НС от началото на този мандат до момента.

"Работата в Комисията е изключително отговорна, благодаря на колегите народни представители за гласуваното доверие. Първото заседание с новия състав ще бъде осъществено следващата седмица. Надявам се да продължим ползотворната работа и диалог, тъй като сме изправени пред един динамичен, променлив сектор, не само в България, но и в световен план“, коментира Бойчев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).