Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Изложение "Европейско образование" 2014 представя елитни университети
Автор: Екип Burgas24.bg 17:28 / 24.09.2014Коментари (1)816
За шести пореден път консултантска агенция "Едланта" организира изложение "Европейско образование" 2014, което ще представи елитни университети и ще даде отговор на въпросите на всички кандидат-студенти за процедурите и изискванията им за прием.

Тази година изложението ще се състои на 27 и 28 септември в х-л "Хилтън" - София, на 30 септември в х-л "Рамада" ("Тримонциум") - Пловдив и на 1 октомври в х-л "България" - Бургас.

На изложението ще бъдат представени над 40 водещи университети от Великобритания, Германия, Дания, Холандия, Италия, Швейцария и Чехия, които предлагат над 50 000 бакалавърски и магистърски програми в широк спектър от специалности. Освен традиционно търсените Бизнес и управление, Финанси и счетоводство, Право, Архитектура, Графичен дизайн и Интериорен дизайн, посетителите ще имат възможност да се информират относно условията за прием в специалности като Моден дизайн, Управление на събития, Криминология, Молекулярна биология, Генетика, Медицинска техника, Нанотехнологии, Биомедицинско инженерство и Кибернетика, Уеб дизайн, Компютърна анимация, Машинно и Авио-инженерство, Електро-инженерство, Електроника.

За първи на изложение в България ще участват University of Southampton, който е неизменно в топ класациите за инженерни науки, бизнес мениджмънт и маркетинг, химия, медии и комуникация, компютърни науки, социология, City University London - топ-университет за финанси и банково дело, както и TestDaf-Institut, в чиито центрове в България се провеждат изпити за международно признат сертификат за владеене на немски език.

Посетителите на изложението ще имат възможността да посетят презентациите и да се срещнат с представители на Twente University - изследователски университет No 1 в Холандия, University of Surrey - топ-университет във Великобритания за 12 различни специалности, Universität Nürnberg, водещ германски за специалностите медицина, медицинска техника, микробиология, стоматология, Technische Hochschule Ingolstadt, известен с обучението си в областта на инженерните науки - авио- и автомобилостроене и самолетна и автомобилна информатика, Карловият университет в Прага и много други.

Представителите на Europa-Universität Viadrina Frankfurt (Оder) ще запознаят кандидатите с бакалавърските и магистърските си програмите на немски и английски език и стипендиите, които университетът отпуска на студенти с отличен успех.

Представители на Германската служба за академичен обмен (ДААД) ще представят възможностите за финансиране на следването във Федерална република Германия и образователната система в страната.

Богата и разнообразна е съпътстващата програма от презентации и семинари, а желаещите да кандидатстват в британски университети за учебната 2014/15 година ще получат безплатна регистрация в UCAS...

По време на изложението ще бъде обявен и конкурсът на ЕДЛАНТА за есе на тема "Добре обмисленият избор е гаранция за успех" с награда стипендия от 1000 евро за учебната 2015/16 г.

За участие в изложение "Европейско образование" 2014, както и за посещение на безплатните презентации и семинари, се изисква предварителна онлайн регистрация на сайта на Едланта.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е една наистина хубава новина! :) Като гледах по БиТиВи какво представлява спешната медицинска помощ, яд ме хващаше за нашата
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Войната в Украйна
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: