Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Изненада: Заснетите във видеото с шамара в Приморско наистина били държавни служители!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:07 / 30.07.2021Коментари (7)4318
©
Недоволните клиенти от обслужването в ресторант "Старата мелница“ в Приморско наистина били държавни служители - инспектори от Регионалната здравната инспекция и от Областната дирекция по безопасност на храните в Стара Загора. Във нощта на скандалния инцидент  те обаче не са били на работа или на проверка под прикритие.

Както Burgas24.bg съобщи заснетото във вторник видео, от което се вижда как ресторантьор налита на бой на недоволни клиенти в Приморско, буквално взриви мрежата. Според авторите клипа поръчката им не е била изпълнена от заведението. В разговор управителят ги е помолил да си платят и да си тръгнат от ресторанта. Според тях след това са били настигнати и унижени от собственика на заведението. 

Според управителя Симона Мавраганова обаче гостите на ресторанта са се държали изключително агресивно, невъзпитано, приемали са персонала за слуги, дори са ги заплашвали и са се представяйки се за държавни служители. Тя твърди още, че били пияни и отправяли заплахи, че ще затворят заведението и ще им "изпратят гербаджии" да им начупят краката.

Жената, което е заснела и е разпространила видеото - Мария Кормева - Иванова е  служител на Областната дирекция на Агенцията по храните в Стара Загора. Тя се е легитимирала при пристигането на полицаите в разгара на скандала на улицата. И е настоявала да бъде защитена, тъй като е "служебно лице“, но заради адреналина и емоциите е пропуснала факта, че е в заведението на частно посещение, а не в качеството й на проверяващ инспектор - държавен служител. Това е причината двата видеоклипа да изчезнат от социалните мрежи ден след разпространението им, а профилът на Мария Кормева-Иванова да бъде деактивиран, съобщава Флагман.

Свикан е Дисциплинарният съвет към Областната дирекция по безопасност на храните в Стара Загора, който трябва да реши дали Корнева-Иванова е уронила престижа на службата. Много е възможно да се стигне до наказание, смятат нейни колеги от дирекцията.

Иванова е била на почивка в Приморско с друго приятелско семейство. Те също са държавни служители, но в Регионалната здравна инспекция в Стара Загора. Клиентите са избухнали заради забавените поръчки. Те са били настанени без резервация, в пиков час, когато в кухнята едва смогвали със заявките.




Още по темата: общо новини по темата: 485
01.10.2021 »
30.09.2021 »
29.09.2021 »
26.09.2021 »
25.09.2021 »
22.09.2021 »
предишна страница [ 1/81 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това ли е "наследството" на герберасите,да се правят на недосегаеми и заплашват хората с проверки и чупене на крака.За няколко лайка и 15 секунди медийна слава накрая май истината е друга."Държавни служители",абе ай сектир да не се върти света около вас. Представям си ги тея когато си "изпълняват" служебните ангажименти сигурно са "известни" в Стара Загора.
0
 
 
Сега уволнение за уронване на престижа на държавната институция - те не са били по служба,пияни и въпреки това злоупотребяват че са държавни служители вижте ме аз съм по високо от теб,мухльовци някакви които се правят на богоизбрани,хайде да видим как ще затворят ресторанта и да изпратят гербаджии ,абсолютни селски пръчки ей от такива няма да се оправим,нашият инспекторат в Пловдив и те се правят на големи.....
+6
 
 
На такива наглеци на държавна службичка, шамарите са им малко,кой им дава право да злоупотребяват със служебно полужение?
0
 
 
Сблъсъци на нагли,арогантни подчовеци..Едните със самочувствие че са някой в обществото,скрити зад карти даващи им протекция,и други че са постигнали нещо,така наречените бизнесмени,и всеки им е длъжен!!! Тоалетна!!!!!
0
 
 
Какъв обрат, драги зрители, битите клиенти всъщност били бойкови хрантутници, които се мислят за Чък Норис!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: