Изработват 500-килограмов леден бар в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:54 / 01.12.2016
1244
За пета поредна година Бургас експо дава възможност на всички, на които им предстои да сключат брак, да отбележат рожден ден или друг празник да изберат от най-подходящите фирми, които да превърнат обикновения повод в незабравим момент.

В изложението ще вземат участие общо 24 фирми. За първи път в Бургас експо гостите ще имат възможността да се запознаят с единственото у нас Ice Art ателие. С помощта на специална технология пред публика ще бъдат демонстрирани най-различни форми от кристален лед: от ваза или свещник, до леден бар в реални размери, тежащ над 500 кг.

Ревю, презентации на прически, бодиарт, флористи и ледени фигури са само част от изненадите в тазгодишното издание на изложението. А топ тенденциите при сватбените рокли и обувки ще покажат утвърдили се модни дизайнери. Майстори на сладкарското изкуство пък ще представят своите идеи,с които ще направят вашият празник съвършено елегантен и оригинален.

Тазгодишното издание на Бургас експо - всичко за Вашия празник ще се проведе на 3 и 4 декември в мол "Галерия". Официалното откриване е в 11 ч. на 3 декември, модните дефилета са планирани в часовете след 17 часа.

Както всяка година, и през тази, организаторите са предвидили празнична томбола. Тя ще даде възможност на всеки посетител да спечели романтичен СПА уикенд в х-л "Орфей" - Пампорово.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа
Кметът на Бургас на среща с ръководителя на Представителството на...
Комитетът за наблюдение на ОП "Транспорт и транспортна инфраструк...
Това трябва да се види! Събират бургаските абитуриенти на парад!
Спипаха ловец в крачка край Веселие! Той: Разхождам се със зареде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).