Известният фестивал на балканската скара "BurgasMezi" гостува в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:44 / 27.07.2017
4434
Известният фестивал на балканската скара "BurgasMezi" ще гостува от 27-ми до 30 юли на територията на Пантеона в Морската градина.

В рамките на 4 дни Фондация "Румънеца и Енчев" и община Бургас са подготвили истински празник за посетителите, включващ най-големите кулинарни майстори и едни от най-добрите родни и балкански изпълнители. Атрактивната програма за феста е пълна с много изненади и интересни състезания, като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебабчета и всички те са с вход свободен. Стотици награди очакват участниците и гостите на феста. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк, много сладки изкушения, както и симулатор със спортни коли, гигантско бънджи и още много игри. 

В първият ден на фестивала градуса на купона ще нажежат "Сигнал" и рок група "Хоризонт", на 28-ми юли за всички ще пее Борис Солтарийски, а преди това "Виво Монтана" ще се качат на сцената. На 29-ти - гост звезди са сръбската звезда Кеба и гръцкия изпълнител Йорданис Агапитос. А в последният фестивален ден Бобан Здравкович ще забавлява бургазлии. Всички концерти са безплатни за гостите на феста. Посетителите ще могат да се запознаят и с интересни занаяти и ръчно изработени сувенири. Организаторите ще подкрепят и три благотворителни каузи. Те ще подарят един прекрасен ден на деца от домове, лишени от родителски грижи. Другите каузи са в подкрепа на децата на служители от МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг от националната кампания "Завинаги с нас", а заедно с Българска спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи ще бъдат организирани надпревари за тях и всички желаещи да се включат. Следващата спирка от мащабното турне на Румънеца и Енчев е Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).