Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Как да решим проблема с некачествените почистващи препарати на пазара?
Автор: Екип Burgas24.bg 10:33 / 23.01.2018Коментари (0)5576
©

Има домакини и домакини. Хората са различни, домакините - също. Какво е общото между всички обаче? Всяка една уважаваща домакиня държи на чистотата в своя дом.
Едни предпочитат професионалисти да се занимават с това, все пак за всяка работа си има хора. Няма как всички да сме добри във всичко. Други обаче държат всичко да "мине" през техните ръце. Първият вид имат избор. Наемат почистваща фирма или личен чистач. При втория вид е малко сложно. Защо ли, заради некачествените препарати, с които е залят пазара.

Казусите в ежедневието ни, доказващи това, са много.
Готвите супа, момент невнимание и тя изкипява. Веднага се залавяте - махате капака на тенджерата и всичко е наред. Изкипялото обаче, така хубаво залепва за керамичния котлон, докато супата стане готова, че после се хващате за главата. Запържвате рибка на тиган. Ммм, че вкусно. Но мазнината няма милост. Така хубаво облива целия котлон, че като помислите затова, вечерята ви присяда. Правите любимата мусака на съпруга си. Сложили сте малко повече продукти. Половината се изсипва във фурната - истински ужас. Как се справяте с тези неволи? На сутринта сте в магазина за препарати. Пробвали сте половината обезмаслители без особен ефект. Развързвате кесията, вземате най-скъпия. Прибирате се. Търкате, търкате, но единственото, което изтърквате безупречно е лака от ноктите си. Половината мръсотия си остава по фурната и котлоните.

Банята и котления камък. Имате чувството, че всички реклами по време на любимия сериал вечер са обвързани с този проблем. Пробвали сте всичко. И най-скъпите и най-евтините препарати. Установили сте, че белината от 89 стотинки върши много по-добра работа от всички тях. Но как мирише... И пак има места, които са побелели и такива, които са почернели. А всяка събота се "блъскате" и чистите банята основно.

А ако сте от най-големите домакини, тоалетната е с особен приоритет. Котленият камък и остатъчната мръсотия й разказват играта. Почиствате с препарат от магазина, но вземате от най-евтиния. За какво ви е по-скъп, еднакво добре ароматизират тоалетната чиния. Мръсотията и микробите, обаче, трайно се загнездват там.

Прозорците. От толкова изпробвани препарати за прозорци, имате чувството, че единственото, което правят те е да миришат. Затова, от известно време сте оставили работата с тяхното почистване, като задължение на дъжда.

Подът. О, как блести в телевизионните реклами, а?! Но приберете ли се вкъщи с най-новото на пазара, се налага да търкате пак, и пак, и пак, докато най-накрая досадните следи от мопа бъдат премахнати. И пак светлината така е блеснала, че не сте видяла един участък, който за пореден път да "минете". Но толкова сте изморена, че го преглъщате и сядате да починете.

След цялото това почистване идеален завършек би бил един, не само почистен добре, но и ухаещ приятно дом. Вземате ароматизатор, който включвате в контакта. Той обаче, ароматизира до метър около себе си. Пробвате с тези, които пръскат през известен период от време. Когато пръсне, ароматът е несравним, 3 минути след това обаче, няма и помен от него.

За да избегнете всички тези неволи ровите по групи за почистване във фейсбук, форуми на "мами", сайтове за професионално почистване. Губите време, нерви и много пари, докато търсите идеалните средства.

Това вече не е нужно! Спрете да харчите безразборно и да се лутате в изобилието от добре миришещи, но нищо невършещи препарати.

Професионалистите от фирма за почистване "Свежест 42" решиха да ви издадат и предложат професионалните продукти, които използват те. Продукти, след използването на които ефектът е не просто УАУ, а изумителен, и се забелязва през цялата седмица.

Сега можете да закупите от "Свежест 42" различни домакински боксове с препарати за почистване на различни помещения от вашия дом. Можете да избирате между "Общ бокс", "Бокс баня", "Бокс кухня", "Бокс лична хигиена" и "Бокс Делукс". Всеки от тях включва всички, необходими за конкретното почистване продукти.

С тях ще изчистите до основи кухнята, до блясък банята и тоалетната, подът ще лъсне, а аромата от ароматизатора им, ще издържи чак до следващата събота!

Как да се запознаете със съдържанието и предназначението на боксовете. Влезте тук или се свържете с тях на: b.bratvanova@svejest42.com или 0889 456 119.

Вижте повече за техните услуги на сайта им: svejest42.com.

 

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Закупуване на самолети F-16
Бюджет 2024
План за възстановяване и устойчивост на България
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: