Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Каква храна може да се поръча за вкъщи в Бургас?
Автор: Екип Burgas24.bg 10:50 / 18.06.2019Коментари (0)5472
©
В Бургас има много страхотни ресторанти, които предлагат разнообразие от качествени ястия. За жалост обаче, доскоро нямахме много възможности, когато ставаше въпрос за доставка по домовете и офисите. Налагаше се да избираме все едни и същи места, които се занимават с това.

Добрата новина е, че това малко по малко започва да се променя и дори бихме казали, че сега при нужда от храна за вкъщи Бургас има какво да предложи!

От известно време върви рекламната кампания на Foodpanda, в която виждаме редица изкушаващи ястия. Няма да се учудим обаче, ако повечето от нас си мислят, че тези реклами се правят основно за София. По всички личи обаче, че от платформата са направили много и за Бургас. Днес ще разгледаме какво точно можем да си поръчаме за вкъщи и дали изобщо си струва!

Различната бърза храна

Повечето от нас сме свикнали да асоциираме бързата храна с познатите ни заведения за бързо хранене, където качеството е изключително съмнително. Вече обаче не е необходимо да се примиряваме с такава храна, защото от Foodpanda ни предлагат разнообразие от бърза храна за дома и офиса.

Вече можете да си поръчате пица от най-добрите ресторанти в Бургас, но освен това се предлагат и страхотни бургери, които нямат нищо общо с познатите ни такива от масовите заведения.

А ако предпочитате българското, много ресторанти предлагат обедното си меню на платформата, така че спокойно можете да си поръчате традиционни български ястия за обяд или вечеря. Но освен бърза храна, какво друго можем да открием?

Разнообразие от кухни

Обикновено сме свикнали елитните ресторанти да не правят доставки. Затова ако примерно желаем суши, малко трудно бихме си намерили ресторант, който да ни го достави. Е, това вече е много лесно, тъй като платформата отговаря за доставките, а в нея са включени разнообрази ресторанти, които предлагат дори по-изискани ястия.

Можем да открием изискани френски десерти, китайска кухня, която не е просто масовите спагети със сладко-кисел сос, арабска кухня с различните техни ястия и десерти, както и много други предложения. А ако ви се пие хубава бира с немска кухня, това също е нещо, което можете да си поръчате.

Разбира се, няма как да не стане въпрос и за цената на услугата. Цените на самите ястия не са по-различни от тези, които ще откриете в менюто на самите ресторанти. Доставката обикновено е безплатна или минимална. Отгоре на това платформата има и много отстъпки, което прави избора да вечеряме вкъщи дори още по-лесен.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Свлачище в "Сарафово"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: