Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Камион уби на място млада жена на пешеходна пътека в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 11:50 / 25.04.2015Коментари (7)3559
©
Камион блъсна млада жена и я уби на място на пешеходната пътека край магазин "Била" в Бургас. Товарният автомобил е пътувал в посока от ж. к. "Меден рудник" към Промишлената зона в района на "Елкабел". Той е трябвало да завие наляво на кръстовището на "Трапезица". Жената е пресичала на пешеходната пътека, която се намира на метри преди светофара.

"Не знам как се случи, не карах нито бързо, нито пък бях разсеян, просто не я видях. Не знам как се появи изведнъж, за жалост жената не е жива", каза шофьорът на товарния автомобил.

В момента превозното средство се намира на метри от мястото на трагичния инцидент. Според очевидци на катастрофата, камионът е влачил тялото на жената по земята.

В момента на място има полиция, която проверява документите на камиона и на виновния водач. По асфалта има счупени стъкла и таблет, изтърван от пешеходката.



Източник: Флагман








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.04.2015 г.
0
 
 
Там,където е пешеходната пътека,трябваше да има подлез.Навремето точ но за това се говореше.После...после нещата се разводниха и нечия велемъ дра картуна или картуни/най - вероятно/решиха да има пешеходна пътека и светофари.Отначало те работеха,но лятно време заради тях се образува ха страхотни тапи и ги спряха.Уж за по - добро.По - късно същата участ спо летя и светофарите на кръговото срещу х - л"Мираж".И на двете места пре сичаш на късмет. Общинарите, разбира се, отчитат дейност"на ползу роду"и... си получават заплатите естствено.Само дето забравят,че има и хора/ние/,но на тях явно не им пука.Какво толкова е станало.Тук муха бръмнала,там друга умряла. Шшшшшт,в государстве все спокойно.М,да. Колкото до шофьора,дето казва"не я видях",лъже най - безочливо. Не може да не видиш,че има пешеходна пътека.Не може да не видиш,че преминава човек.Просто няма начин.Не може да не знаеш,че си длъжен да намалиш скоростта,приближавайки пешеходната пътека.Има го в ЗДП. Изпит е държал.Знае го.И какво от това,а?Уби човек. Не е разбрал,така ли?Да,бе.Всъщност,той си знае най - добре.Съвест...хм?! А жената просто я няма.Няма е вече.Няма да се върне.Никога. А,ако беше неговата...
0
 
 
Жалко за жената и нейните близки. В града има места, които се нуждаят от пешеходни пътеки но има и много неадекватни решения.
Aнонимен
на 26.04.2015 г.
0
 
 
Независимо кои е с предимство..човек е длъйен първо своя йивот да опази.. Тази пешеходна пътека е уйасно нелепа..има пътека 20 метра по надолу на самия светофар..явно и самата йена не е видяла камиона иначе не би пресякла.... трагедия
Aнонимен
на 25.04.2015 г.
0
 
 
Обявено ли е дали жената е пресичала на зелено или червено? Понякога пресичам точно тази пешеходна пътека и винаги червеният светофар спира колите от Меден Рудник
Aнонимен
на 25.04.2015 г.
+1
 
 
Колко още жертви на пешеходни пътеки?Ало общината айде поспрете малко велоалейките а обърнете внимание на реалните проблеми,навсякаде в цивилизованите страни,където има пеш.пътека има и светофар с бутонче което при натискане спира колите,елементарно е,кво се биете в гърдите че имало много пеш.пътеки,направете ги като хората,не може да светва зелено хем за пешеходец хем за кола !??!И бих искал да припомня какво казва закона:пешеходец може да стъпи на пътеката само ако се увери че няма превозно средство.Половината пеш.пътеки не се виждат изобщо,толкова са изтрити,че човек от друг град трудно ще се ориентира в обстановката особенно нощем.И съвет за пешеходци:пресичайте с внимание,не ми забивайте главите долу и без да се огледате да пресичате,не се ли уверите че водача на мпс ви е видял,не пресичайте!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Наводнения 2024
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: