Кандидатите за депутати на ГЕРБ-СДС разговарят с бургазлии до Часовника

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
17:56 / 28.06.2021
1702
Писмо до водачите на останалите партии, в които се посочват важните приоритети в Бургаско, ще изпрати водачът на листата на ГЕРБ-СДС в региона за предстоящите парламентарни избори Любен Дилов. Това обяви той при откриване на традиционната предизборна приемна, намираща се до Часовника в центъра на Бургас.  

"Ще изпратим писмото на водачите и тези, които имат реална възможност да станат следващите 14 депутати от Бургас. В него в съвсем дружески тон  ще им пожелая успех и ще им припомня някои неща, които според нашата листа са изключително важни, независимо кой от коя партия ще влезе и за които си пожелаем да работим взаимно заедно", посочи Дилов.

"Чакаме изборите с леко свито сърце, защото изборният закон на Слави, видя се и в Благоевград, създава технологични проблеми. Много се притеснявах,че ще бъдем първата европейска страна, в която изборите са касирани поради технически несъвършенства, но се успокоих, че Австрия са касирали втрия тур на изборите си през 2016-та, допълни Дилов.

"Винаги сме работили за надграждане на постигнатото. Предстоят хубави неща за региона, ако ни се даде шанс да изпълним своята управленска програма. Залагаме на повишаване на стандарта на живот, което означава индустриални зони и привличане на икономически инвеститори. Успоредно с това трябва да развиваме и качеството на живот, което означава по-добро здравеопазване, а университетска детска болница е сред нашите приоритети. Сред приоритетите ни са и туризма и изграждане на  четирилентов достъп до малките населени места. Също така повишаване на доходите със средна работна заплата в края на мандата от 2000 лв., повишаване на брутния вътрешен продукт, на размера на пенсиите", изтъкна Деница Николова, която е под номер 3 в листата на коалицията ГЕРБ – СДС.

"Битката, която ще проведем като народни представители, не само в София, а и в Брюксел, конкретни разговори Бургас да бъде включен в "Зелената сделка". По никакъв начин за това, че Бургас се е отказал от въгледобива си и все още има големи количества въглища, не трябва да бъдем наказани, а напротив, трябва да бъдем стимулирани, за да развиваме  модерно индустриални зони с високотехнологично оборудване, което да даде шанс за трансформация на икономиката", каза енергийният експерт Жечо Станков. Според него санирането трябва да продължи, но без съфинансиране от страна на домакинствата.

Димитър Бойчев алармира за удължаването на срока на ремонта АМ "Тракия" край Стара Загора. Той е трябвало да приключи до края на юни, но сега е удължен с още един месец. Той призова движението да бъде пуснато, а ремонтните дейности да продължат след края на активния летен сезон.

Повече вижте в нашето видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3144):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Бургас:
Да хванеш 120 кг шаран в Бургас и да ти излезе солено
Уникални кадри от нашето море
Жечо Станков оглави листата на ГЕРБ-СДС за Бургас
Опасно време!
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).