Каракачанов: В качеството си на какъв Марешки се подиграва на Валери Симеонов?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:28 / 09.09.2017
3354
"В личен план съм щастлив. Кой баща не е щастлив, като омъжи дъщеря си. Не аз я накарах да се облече в народна носия. Дори ме затрудни, че да намеря носия с размер, подходящ за мен. Те за 6 години запазиха една прекрасна връзка, която прерасна в брак. Не съм си преценил зетя по това колко може да изпие. Той още не може да ме надпие", разказва военният министър Красимир Каракачанов в ефира на бТВ. По темата за жестокото убийство в Пещера, заради което той вдигна армията на крак и беше нападнат, вицепремиерът заяви: 

"Аз съм на мнение, че армията трябва да участва в опазването на обществения ред. Аз съм разпоредил да се извърши обучение, разузнаване и т.н. В закона за противодействие срещу тероризма има точка, която описва що е то тероризъм. То е всичко, което всява смут в обществото. Убиецът би могъл да извърши терористична акция. Аз издадох заповедта армията да се включи в разследването и си нося отговорността. Органите на МВР трябва да работят заедно с армията. 

В качеството си на какъв Марешки се подиграва на Валери Симеонов? Какъв точно е Марешки и какви са му компетенциите. Това е някакъв човек, дето на всяка цена искаше да влезе в управлението, не можа и стана опозиция. Факт е, че по Черноморието наистина е много шумно. Ако 30% от хората са отишли там за купона, то останалите 70% искат да си почиват", категотричен е Каракачанов.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).