Катастрофа на АМ "Тракия"! Двама пострадаха!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
08:49 / 20.05.2021
1028
Вчера около 18.35 ч. на автомагистрала "Тракия", км 354+200 в посока София, настъпва ПТП между лек автомобил "Деу Калос", с бургаска регистрация, управляван от 24-годишна жена от Българово, лек автомобил "БМВ Х 5", с бургаска регистрация, управляван от 22-годишна жена от Българово и паркиран л.а. "БМВ 530", с варненска регистрация, съобщиха от полицията.

Причините за катастрофата са неспазване на дистанция от водачката на л.а. "Деу", която застига и блъска отзад л.а. "БМВ Х 5". Същият се завърта на пътното платно и блъска последователно двама пешеходци от паркирания в аварийната лента л.а. "БМВ 530", както и самия автомобил.

От ПТП-то са пострадали пешеходците – единият от тях – 25-годишен е с   политравма на гръдния кош и коремната стена, без опасност за живота. Той е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас. Вторият  21-годишен бургазлия е получил фрактура на десния крак. Той е настанен за лечение в отделение "Ортопедия" към УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).