Казаха колко джигити в Бургаско си изпатиха след акция "Скорост"!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
12:14 / 20.05.2020
3480
1271 нарушения на скоростта са регистрирани до този момент в Бургаско при приключващата днес операция "Скорост", която стартира на 13 май. Това обяви началникът на отдел "Охранителна полиция и КАТ“ към ОДМВР – Бургас - комисар Неделчо Рачев, предаде репортер на Burgas24.bg.

В осем от случаите шофьорите остават без книжка за 3 месеца, както и ще платят глоба, започващата от 700 лв. Три са фрапиращите случаи - водачите са шофирали с над 130 км/час при ограничение от 60 км/час. Те подлежат на глоби от 900 до 1000 лв., както и 3 месеца лишаване от правоуправление на МПС.

"ОДМВР- Бургас  прилага устойчиви мерки по цялата си територия с Разполагане на  мобилни и стационарни камери за контрол на скоростта и екипи, които сменят често своите места и извършват проверки за управление на МПС след употреба на алкохол или наркотици", добави Рачев. Той съобщи още, че бързите полицейски производства от началото на април до днес за употреба на алкохол са 32. Сред тях има шофьор, застанал зад волана с рекордните 3,47 промила алкохол в кръвта, засечен в Каблешково.

Комисар Рачев призовава гражданите за повишено внимание и спазване на правилата за движение по пътищата, като наблегна на факта, че 22-ри май контролът се засилва, а органите на реда ще бъдат безкомпромистни и стриктни към нарушителите.

Повече вижте в нашето видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Зоопаркът в Бургас с разнообразна програма в празничните дни – от...
Облаци и едва 17 градуса за Бургас утре
Хотелиер на морето: За Великден пакетите струват около 150-170 лв...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).