Клошар вилня в офис на социалните в Бургас! Нарича служителките к*рви!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:30 / 02.11.2017
7131
Клошар сътвори истински екшън при социалните в Бургас, научи Burgas24.bg. Във вторник преди обяд бездомникът влязъл ядосан в офис на социалните в ж.к."Братя Миладинови" с бутилка в ръка и изглеждал пиян. Още с влизането си в приемната започнал да вика и заканва, крещял по адрес на управителя на дирекцията Колева: "Тая за коя се мисли, иска да изкара пари на мой гръб".
 
Агресивният мъж отишъл пред гише и настоял да му бъде извършена услуга, което обаче не било в компетенциите на служителката. Клошарят се ядосал още повече и започнал да крещи, а по-късно заспал на един от столовете в приемната. Към 14:20 часа обаче мъжът отново започнал да притеснява служителите и гражданите, намиращи се в сградата, което наложило да бъде потърсена помощ от органите на реда. На място пристигнали в патрул, свидетел и негов колега. След подкана да излезе, пияният се развикал "Тези к*рви тук ли ви извикаха". В последствие бил изведен и вкаран в патрулната полицейска кола, като през цялото време на пътуването до сградата на ІІ-ро РУ-Бургас Г. наричал полицаите с обидната дума: "Шматки" и им крещял: "Какви сте вие, искам да си тръгвам". Когато влязъл в сградата на ІІ-ро РУ се държал по същия начин и към присъстващите там полицаи - обиждал ги, отправял закани за убийство, крещял и буйствал.

За панаира, който сътвори, агресивният бездомник, родител на 4 деца, получи административно наказание "глоба" в размер на 300 лева.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Тази информация е важна за всички 2200 абитуриенти, които ще изпр...
Драстично увеличение на заразните с коклюш в Бургаско!
Важно за зелената зона в Бургас!
Експерт: Ако не се вземат мерки, след 100 г. България изчезва
44 000 в Бургаско обявиха доходите си пред НАП
Бургазлия се прости с колата си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).