Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Кметът: На мен ми е болно да наричат Бургас - град с бандити и ножове
Автор: Екип Burgas24.bg 08:59 / 08.01.2015Коментари (4)2442
©
Бургаският кмет подписа заповед за затварянето на втора дискотека, след пореден побой в нощно заведение в града. Междувременно съдът отмени заповедта на градоначалника за затварянето на "Час Пик". Ето какво споделя Димитър Николов във Фейсбук:

Днес (б.ред. - вчера) съдът отмени заповедта ми за затварянето на "Час Пик". Мотив: "Не е в правомощието или задължение на Кмета на Община Бургас". Напротив! Мое задължение е! Да реагирам, когато има пострадал човек. Да ми пука, ако млади хора са свидетели на агресия или бандитщина. Да откликна на притеснени родители, чиито 18-годишни деца са излезли да се позабавляват за няколко часа. И тъй като наистина смятам това за свое задължение, току що подписах заповед за затварянето на втора дискотека - "Вог", където охранител е нанесъл побой на посетител.

Ще отнемам разрешителни дотогава, докато в дискотеките се внасят наркотици, ножове и оръжие. С всичко друго мога да направя компромис, но не и с наглостта, която застрашава живот. Докато не се гарантира сигурността, ще действам по същия начин. Като кмет и като баща. Не съм против бизнеса, но децата ми са по-мили. И докато собствениците на дискотеките не разберат, че и те ще имат полза от правила и сигурност в заведенията им - ще бъдем в конфликти като този. На мен ми е болно да наричат Бургас - град с бандити и ножове. Е, няма да стане!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
.....някой да ми каже в коя дискотека не се наливат с алкохол ,не се дрогират. Та вижте, че понякога за да привлекат клиенти пишат по рекламните афиши :безплатен алкохол , вход за студенти -безплатно. ...Е..?? Какво ви говори това. Жителите около тези дискотеки са се нагледали и наслушали на пиянските им скандали , побоища , облекчаване по стените на блоковете.....
0
 
 
А как да ни наричат града Г-н Кмете че то си е точно така!Бургас е един от най-престъпните градове,но Вие сте малко зает с облика на града,за да го забележите!
Aнонимен
на 08.01.2015 г.
-2
 
 
Защо затвори единствената дискотека която беше нормална не чалгарница източник на проститутки .доста тап ход кмете дабо четеш това
+1
 
 
За жалост точно така ни знаят или ''Перник на морето'' ... от черните БМВ-та, произведени 90-те , слизат с анцузи, не могат да вържат 2 изречения, ходят по кафетата и дискотеките да избиват комплекси.. Не случайно казват, че интелигентните млади бургазлии напускат. То да те е страх тука да излезеш някъде на нощно заведение. В ''разбитата'' Варна не е така, в София също е по-добре. Тук е спорт да се друсаш,пиеш и сбиеш
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Изчезна 12-годишно дете от Перник
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: